Evenimentul Zilei > Actualitate > Cluburile plăcerilor. Avem DEZVĂLUIRI şi IMAGINI din LUMEA INTERZISĂ celor fără bani – Galerie foto
Cluburile plăcerilor. Avem DEZVĂLUIRI şi IMAGINI din LUMEA INTERZISĂ celor fără bani – Galerie foto

Cluburile plăcerilor. Avem DEZVĂLUIRI şi IMAGINI din LUMEA INTERZISĂ celor fără bani – Galerie foto

În ciuda faptului că în China au fost luate măsuri împotriva cluburilor de striptease şi a bordelurilor, cei care conduc afacerile din industria sexului au găsit soluţii pentru continuarea activităţilor care le aduc profituri uriaşe.

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au publicat recent povestea unui dansator ucrainean care a lucrat 4 luni într-unul dintre stabilimentele dedicate feluritelor plăceri carnale. Clubul cu acces limitat l-a atras foarte mult pe Sergey Melnitchenko, care în cele din urmă a devenit celebru datorită ipostazelor pe care le-a surprins în fotografii acolo.

Tinere şi tineri îmbrăcaţi sumar sau fără haine au grijă de clienţii lor la clubul underground din Chengdu. „Travestiţi, fete care fac baie în tuburi pline cu bere, actori beţi şi mai mulţi clienţi beţi… Toate acestea au fost în clubul în care lucrez. La un moment dat am realizat cât de importante sunt aceste scene şi atunci am început să le fotografiez”, a spus Melnitchenko.

Ucraineanul a mai povestit că, teoretic, femeile şi bărbaţii care lucrează în respectivul club nu au voie să întreţină relaţii sexuale cu niciun client, dar cu toate acestea autorităţile au raportat numeroase cazuri de prostituţie în zonă.

Originar din Mykolayiv (Ucraina), Melnitchenko nu a dorit să ofere numele localului indecent, dar a oferit câteva indicii în fotografiile în care se poate remarca barul şi scena uriaşe.

Nudism turistic, ULTIMA FIŢĂ în 2017. Vine şi în România după ce a cucerit Australia? – Foto EXPLICIT şi VIRAL

                                                   Vezi galeria foto:

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: