Evenimentul Zilei > Politica > Clotilde Armand și-a pus planul în aplicare! Acuzația vine de la un politician de top al României
Clotilde Armand și-a pus planul în aplicare! Acuzația vine de la un politician de top al României

Clotilde Armand și-a pus planul în aplicare! Acuzația vine de la un politician de top al României

Fostul premier român, Victor Ponta a spus la o emisiune de televiziune că scandalul gunoaielor din Sectorul 1, este unul fals, menit doar să îi aducă imagine primarului Clotilde Armand.

Ponta a spus că primărița de la Sectorul 1 are un cartof fierbinte în brațe, legat de fraudarea alegerilor locale. Drept urmare, Clotilde Armand a inventat un scandal, cel al gunoaielor, și asta pentru a le distrage oamenilor atenția.

„Clotilde Armand a făcut un scandal fals ca să acopere problema adevărata problemă, fraudarea alegerilor, așa arată lucrurile foarte clar. De aceea m-am alăturat demersului PSD. E clar ca a distrus un sector și a mimat aceasta luptă cu gunoaiele ca să acopere fraudarea. Cred ca în primul rând trebuie să se ajungă la o viață unită. Ma aștept ca și PNL-ul să se alăture că știu și ei ce rău face Clotilde Armand”, a spus Ponta, la România TV.

Creșterea prețurilor o problemă greu de gestionat

Fostul premier și președinte al PSD i-a criticat pe politicienii de la putere, PNL și USR PLUS, pe care îi consideră incapabili să gestioneze și să rezolve problemele grave cu care se confruntă românii. Printre aceste probleme, Ponta a enumerat creșteri de prețuri la energie electrică și gaze naturale dar și la alimente.

„S-au terminat vacanțele, în curând vor începe școlile, vestea bună e ca oamenii vin acasă și apoi încep să se uite că fiecare lucru de la pâine la benzina întreținere s-au scumpit și se vor scumpi și mai tare. De pe 25 septembrie 2020, ei trebuie să rezolve problemele oamenilor, au conducerea țării așa cum n-a avut-o nimeni în acești ani de la președinte la premier. Poate în sfârșit vom avea un guvern care să guverneze România. Eu cred ca nu îi interesează pe cei de la PNL ii intereseaza Congresul batalia interna, pe cei de la USR îi doare daca cresc preturile la Bruxelles. Nici pe Clotilde n-o intereseaza daca exista sobolani. Pe cei de la USR PLUS nu i-a durut în cot niciodată de români”, a mai spus Victor Ponta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: