Evenimentul Zilei > Actualitate > Clotilde Armand s-a trezit cu gunoiul cetățenilor la poartă. „Merci beaucoup, madame!” VIDEO
Clotilde Armand s-a trezit cu gunoiul cetățenilor la poartă. „Merci beaucoup, madame!” VIDEO

Clotilde Armand s-a trezit cu gunoiul cetățenilor la poartă. „Merci beaucoup, madame!” VIDEO

Clotilde Armand, singurul primar din România care și-a lăsat cetățenii cu gunoiul neridicat de firmele de salubritate, s-a trezit, la rândul ei, cu gunoiul la poartă.

Evenimentul Zilei a scris în dese rânduri despre situația locuitorilor din Sectorul 1. Locuitori care, din cauza orgoliilor puse în joc de edilul Clotilde Armand, au rămas cu focarul de infecție la nas.

Romprest a transmis că se ridică temporar gunoiul de la spitalele de urgență din Sectorul 1. 

Robert Turcescu, jurnalistul EvZ și unul dintre sutele de mii de cetățenia ai Sectorului 1, s-a decis să inițieze o campanie prin care cetățenii să îi trimită primarului gunoaiele la poarta sa. Astfel, Clotilde Armand s-a trezit, sâmbătă dimineață, cu gunoaiele la poartă.

„Îi duc doamnei Clotilde un sac de gunoi. Îl pun pe treptele Primăriei Sectorului 1 pentru că nu mai am unde să-l arunc. Desigur, aș putea să las sacul de gunoi pe stradă, lângă vreun stâlp, așa cum fac de zile bune mii de bucureșteni locuitori ai Sectorului 1 cărora li se pare că luptă și ei cu „mafia gunoiului” dacă aruncă pungi cu deșeuri pe străzi sau în intersecții. Niște fraieri care nu realizează că, de fapt, suntem luați prizonieri într-un conflict a cărui singură rezolvare firească e în justiție.

Eu refuz să asist pasiv la spectacolul isteric prin care Clotilde Armand se face că asumă rolul de primar. Așa că îi duc gunoiul la primărie, să se spele cu el pe cap! Vă invit să ieșiți din ipocrizie și să procedați la fel: nu mai aruncați gunoiul pe stradă sau prin tomberoanele din alte sectoare, mergeți cu el în fața Primăriei Sectorului 1 și strigați tare „Merci beaucoup, madame Clotilde!”, poate înțelege și ea pe ce lume trăiește…”, a postat Robert Turcescu.

Care este suma pentru care oamenii riscă să ajungă la spital, bolnavi

Armand Clotilde a încercat să își motiveze gestul prin care își chinuie cetățenii.Costul salubrizarii pentru anul trecut a fost de 266 milioane lei, la care se adauga facturi de 83 milioane lei aflate in litigiu, ceea ce inseamna un total de 350 de milioane de lei pe care Romprest considera normal sa il primeasca intr-un an, rezulta un total de 1 milion de lei pe zi, adica o treime din bugetul sectorului 1. Noi nu ne putem mentine la asemenea costuri”a spus Armand.

Primarul sectorului 1, contrazis de cifre

”Pentru o corectă informare a opiniei publice, prezentam datele exacte privind bugetul alocat Salubritatii in anul 2020 si sumele achitate de catre Autoritate operatorului in exercitiul bugetar al anului 2020”, acrie Romprest

Este evident faptul că, avand în vedere ca bugetul a fost estimat in luna ianuarie 2020, acesta nu a putut previziona existenta unor viitoare comenzi suplimentare pentru activitatea de spalat carosabil si trotuare, masuri care au fost dispuse de catre Autoritatea contractanta pentru combatere efectelor pandemiei, si aplicate in perioada aprilie-septembrie 2020, actiune coordonata de la nivelul Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: