Evenimentul Zilei > EVZ Special > Clotilde Armand a uitat de șobolanii din Sectorul 1. Se concentrează pe problema din Belarus
Clotilde Armand a uitat de șobolanii din Sectorul 1. Se concentrează pe problema din Belarus

Clotilde Armand a uitat de șobolanii din Sectorul 1. Se concentrează pe problema din Belarus

Primarul Sectorului 1, Clodilde Armand, a anunţat pe social media că susține propunerea profesorului Andrei Oișteanu și inițiază procesul de schimbare a numelui străzii pe care se află Ambasada Republicii Belarus.

Tot mai mulți bucureșteni care locuiesc în Sectorul 1 se plâng de mizerie, mirosuri dar şi de invazia șobolanilor. În schimb, actualul primar, Clotilde Armand, arată că are cu totul alte preocupări: schimbarea numelui străzii pe care e amplasată Ambasada Belarusului.

Primarul Clotilde Armand, se pare, că nu este deranjată de felul cum arată sectorul pe care-l administrează, ca dovadă că nu-i pasă de gropi, de parcurile cu iarba până la genunchi, de șobolanii, de gunoaie, de căpușe, de faptul că nu se mai văd indicatoarele de circulație, ci de numele străzii pe care se află reședința Ambasada Belarusului.

Robert Turcescu a făcut o descriere a Sectorului 1 care te ia cu fiori

Robert Turcescu i-a transmis lui Clotilde Armand că Sectorul 1 „arată jalnic” și că degeaba se laudă cu tot felul de realizări. „De trista realitate ne izbim cu toții zi de zi”, şi continuă. „Sectorul 1 arată jalnic! Niciodată n-a arătat mai deplorabil ca acum. Poate va plac laudele si vreti aplauze, dar de trista realitate ne izbim cu toții zi de zi. E jale!”, a scris  Robert Turcescu pe social media.

Clotilde Armand a anunțat pe social media că este de acord cu propunerea profesorului Andrei Oişteanu ca strada din Sectorul 1 pe care se află Ambasada Republicii Belarus să poarte numele jurnalistului Roman Protasevici. În acest sens va face demersuri către Primăria Capitalei pentru schimbarea denumirii.

Cum vrea să-l pedepsească Clotilde Armand pe Aleksandr Lukaşenko

„Susţin propunerea domnului profesor Andrei Oişteanu de a schimba numele străzii din Sectorul 1 pe care se află Ambasada Republicii Belarus. În acest sens, voi înainta către Primăria Capitalei următoarea propunere: strada Tuberozelor din Sectorul 1 să se numească Str. Roman Protasevici – numele jurnalistului disident. Trăim într-un stat european şi acest act de terorism al preşedintelui Aleksandr Lukaşenko de a deturna un zbor comercial între două state membre UE & NATO nu poate rămâne nepedepsit”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand arată că este total de acord cu Andrei Oișteanu, subliniind ideea sa: ”Toată corespondenţa ambasadei ar veni în şi ar pleca din strada cu numele jurnalistului disident. De asemenea, diplomaţii ar avea numele lui Roman Protasevich imprimat pe cărţile lor de vizită”.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special, Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: