Evenimentul Zilei > Politica > Clotilde Armand a pierdut alegerile. Marcel Ciolacu anunță decizia de ultim moment
Clotilde Armand a pierdut alegerile. Marcel Ciolacu anunță decizia de ultim moment

Clotilde Armand a pierdut alegerile. Marcel Ciolacu anunță decizia de ultim moment

Marcel Ciolacu o pune la colț pe Clotilde Armand. Fie își dă demisie de bunăvoie, fie PSD va strânge semnături pentru a o da jos din funcție. Președintele PSD subliniază că primarul USR-PLUS a pierdut alegerile de la Primăria Sectorului 1.

Se strânge șurubul pentru Clotilde Armand. Președintele social-democraților a informat că, potrivit documentelor strânse de procurori și de către Poliția Română, primarul Sectorului 1 a pierdut alegerile electorale din 2020. Marcel Ciolacu o somează pe Clotilde Armand să își dea demisia de bunăvoie. În caz contrar, liderul PSD a anunțat că opoziția se va mobiliza pentru a strânge semnături în acest sens.

Clotilde Armand a pierdut alegerile. Ce îi transmite Ciolacu

„Doamna Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi de către Poliţia Română, a pierdut alegerile”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Așa cum a prezentat Evenimentul Zilei în exclusivitate, pe 15 iulie, sacii cu voturile electorale din 20 de secții de votare au dispărut. Jurnalistul Mirel Curea a subliniat că, din sacii rămași, Dan Tudorache are peste 1.700 de voturi. Întrebat de Dan Andronic care este motivul pentru care durează atât de mult ancheta, Mirel Curea a explicat: numărătoarea s-a făcut rapid, dar au durat mult audierile. În ecuație intră și un „sifon” infiltrat în echipa USR-istei. „I-au filmat în flagrant”, a punctat jurnalistul, adăugând că se va da drumul unui dosar penal.

Marcel Ciolacu a subliniat, la rândul său, că fostul primar PSD câștigase alegerile pentru Primăria Sectorului 1. „Din ce informaţii am eu, candidatul PSD, lăsând la o parte neregulile care induc categoric o fraudă, în acest moment, din buletinele de vot existente, din cei 1.509 saci care au fost predaţi de către Biroul Electoral de sector către tribunal, către judecătorie şi apoi predaţi la SIIJ, domnul Tudorache, candidatul PSD-ului, are peste 1.700 de voturi în plus”, a declarat Ciolacu.

El a mai spus că, „în mod categoric, urmează o implicare masivă, directă a PSD în strângerea de semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, în cazul în care Clotilde Armand nu va accepta această umilinţă, că prin fraudă a ajuns primar la Sectorul 1″.