Evenimentul Zilei > Politica > Clotilde Armand a negat totul, dar au apărut imagini noi cu ea în sala plină cu buletine de vot. ”Au fost analizate cadru cu cadru!”
Clotilde Armand a negat totul, dar au apărut imagini noi cu ea în sala plină cu buletine de vot. ”Au fost analizate cadru cu cadru!”

Clotilde Armand a negat totul, dar au apărut imagini noi cu ea în sala plină cu buletine de vot. ”Au fost analizate cadru cu cadru!”

Clotilde Armand a negat că ea ar fi în imaginile difuzate de RTV, în care apare în sala plină cu buletine de vot. Acum, postul de televiziune Antena 3 a difuzat noi imagini în scandalul momentului în care este implicată Clotilde Armand.

Jurnaliștii Antena 3 susțin că actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, s-ar fi aflat în sala de sortare a voturilor, iar în acest sens au prezentat noi imagini. În aceste imagini apare o persoană, despre care Antena 3 susține că ar fi Clotilde Armand, într-un grup care asistă la numărarea voturilor.

Noile imagini au fost difuzate după ce Clotilde Armand a negat că s-ar fi aflat în sala respectivă și i-a acuzat de fake news pe cei care le-au distribuit.

Jurnalist Antena 3, Oana Zamfir, a prezentat noile imagini spunând că acestea au fost analizate cadru cu cadru.

Au fost analizate bucată cu bucată, cadru cu cadru, toate aceste imagini. Ne aducem aminte de povestea pe care ne-a servit-o Traian Băsescu cu pixelul albastru. Este şi mai ruşinoasă povestea pe care ne-o serveşte Clotilde Armand. Ce spune dânsa, de fapt? Noi avem o scenă a unei infracţiuni, nu o spunem noi, o spune procurorul de caz. Şi într-o sală unde sunt 20 de oameni care sortează sacii cu voturi, care ar fi trebuit să fie sigilaţi. În tot acest timp, unde este Clotilde Armand? La locul faptei. A fost acolo, în sala de sortare a voturilor”, a spus Oana Zamfir.

Vineri seara, un alt post de televiziune, România TV, a difuzat un clip în care susținea că primarul Sector 1, Clotilde Armand ar fi participat la numărătoarea voturilor. Imaginile au fost înregistrate în camera în care au fost depozitați sacii cu voturile de la alegerile locale.

Clotilde Armand spune că nu ea apare în imagini

La câteva minute după difuzarea imaginilor Clotilde Armand a făcut o postare pe Facebook în care a dezmințit că persoana indicată ar fi ea. Ea a acuzat un fake-news și a subliniat că nu a intrat niciodată în camera respectivă în timpul numărării voturilor.

„Câteva precizări pentru televiziunile care difuzează imagini cu «Clotilde cu mâna pe voturi!» și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1. Ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă, dar nu răsare.

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la banii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte.

Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile. În imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.

Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Avocatul lui Dan Tudorache acuză o ilegalitate

Apariția imaginilor care o încriminează pe Clotilde Armand au fost comentate de Mihai Drăgan, avocatul lui Daniel Tudorache, fostul primar. Acesta se declară sigură că este vorba despre o ilegalitate și anunță că va solicita intervenția procurorului care cercetează cazul.

„Sută la sută este ilegal. Candidații au dreptul să intre în biroul electoral de circumscripție, au dreptul să asiste, să observe numărarea, renumărarea orice fel de acțiune asupra voturilor, buletinelor de vot și proceselor verbale.

Nu au voie să intre în sala respectivă pentru ca altfel ar fi un haos. Nu au dreptul să intre în sala respectivă decât doar în mod excepțional cu aprobarea unui membru al biroului și doar sub supravegherea unei persoane, în caz excepțional, a unui președinte de secție,de post, şi asta doar dacă nu se găsește nu știu ce document. În niciun caz nimeni nu are dreptul să atingă materialele electorale, ori ceea ce vedem aici este sortarea voturilor. Ceea ce vedem aici este practic o fraudă.

Somez public pe procurorul Iașinovschi să înceapă urmărirea penală im personam pentru că mai flagrant decât ce vedem acum nu există”, a declarat Mihai Drăgan.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: