Evenimentul Zilei > Actualitate > Clipul care a făcut milioane de oameni să plângă. Imaginile pe care le priveşti suspinând | VIDEO
Clipul care a făcut milioane de oameni să plângă. Imaginile pe care le priveşti suspinând | VIDEO

Clipul care a făcut milioane de oameni să plângă. Imaginile pe care le priveşti suspinând | VIDEO

Un clip în care protagonişti sunt trei copii din Africa a devenit viral pe internet. Oamenii au mărturisit pe reţelele de socializare că au plâns când au vizionat filmuleţul.

În filmuleţ apar trei copii africani. Unul dintre ei îşi protejează fraţii de către un adult. Un bărbat se preface că vrea să-i fure frăţiorii, iar băieţelul, în hohote de plâns, încearcă să-i apere şi sare la adult pentru a încerca să-l oprească.

După lungi insistenţe, micuţul se linişteşte, îşi ia fraţii şi îi ţine altărui. Clipul a fost distribuit de sute de mii de oameni. Dragostea băieţelului pentru fraţii lui i-a făcut pe oameni sensibili în faţa acestui moment.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/ro_RO/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: