Evenimentul Zilei > Monden > Clipe grele pentru Serghei Mizil. Sora omului de afaceri a încetat din viață
Clipe grele pentru Serghei Mizil. Sora omului de afaceri a încetat din viață

Clipe grele pentru Serghei Mizil. Sora omului de afaceri a încetat din viață

Momente grele pentru Serghei Niculescu-Mizil după ce unul dintre cei mai impotanți oameni din viața sa a încetat din viață.

Donca Mizil, sora cunoscutului om de afaceri Serghei Mizil, a încetat din viață, din cauza unor probleme de sănătate. S-a întâmplat în urmă cu câteva ore, iar anunțul de deces a fost făcut printr-un mesaj online. Serghei Mizil a postat o fotografie cu Donca Mizil, pe contul său de socializare, însoțită de un mesaj prin care îi anunța decesul, după cum relatează publicația Rețete și Vedete.

„Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a scris Serghei Mizil pe pagina sa de Facebook.

În urmă câteva luni, Serghei Mizil făcea un apel umanitar către cei care ar fi putut dona sânge, pentru a-și ajuta sora aflată într-o grea suferință.

Grave probleme de sănătate

Donca a avut probleme grave de sănătate și, cu câteva luni în urmă, a fost internată la Spitalul Fundeni, la secția Hematologie. La momentul respective, fratele ei, Serghei, a făcut un apel umanitar, rugându-i pe cei care pot, să doneze sânge pentru aceasta.

„Apel umanitar: cine vrea să mă ajute să doneze sânge la Centrul de transfuzie sanguină București (str. Constantin Caracaș nr.2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca internată la Institutul Clinic Fundeni, Secția Clinică Hematologie”, a fost rugămintea lui Serghei Mizil.

Donca Mizil, relația cu fiul fostului dictator

Donca Mizil a fost fiica fostului demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil, decedat pe 5 decembrie 2008 și a fost foarte apropiată de Serghei Mizil.

Sunt puțini cei care își mai amintesc faptul că Donca a trait o frumoasă poveste de dragoste cu Nicu, fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceasușescu. Se spune că cei doi au fost foarte legați unul de celălalt, însă Donca nu a fost dorită de Elena Ceaușescu. Aceasta a făcut presiuni ca cei doi tineri să se despartă și a reușit. E drept că i-a luat ceva timp, dat fiind că cei doi au fost împreună vreme de zece ani, de pe băncile liceului.

Elena Ceaușescu le-a distrus relația de iubire deoarece, conform unor mărturii ale apropiaților celor doi, Donca era un copil înfiat și nu i se cunoștea linia ereditară.

Donca s-a despărțit de fiul fostului dictator, după care și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Dan Sonia.

În luna august, Serghei Mizil l-a pierdut și pe socrul său, Gheorghe Marcu, unul dintre cei care au stat alături de generalul Pacepa.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: