Evenimentul Zilei > Social > Clipe grele pentru Gâdea. Ceva rău se poate întâmpla oricând. Ce soluţie ar fi?
Clipe grele pentru Gâdea. Ceva rău se poate întâmpla oricând. Ce soluţie ar fi?

Clipe grele pentru Gâdea. Ceva rău se poate întâmpla oricând. Ce soluţie ar fi?

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei”, Mihai Gâdea, a realizat recent un interviu într-un cunoscut spital din România destinat luptei cu temutul virus apărut în China, dar puţini ştiu că vedeta Antenei 3 are la rândul său mari emoţii din cauza Covid-19.

Gâdea are trei surori care locuiesc departe de România, în țări care sunt puternic afectate de noul coronavirus.

Emi și Dana locuiesc în Spania, iar cea de-a treia soră şi totodată cea mai mare dintre ele Alina, este stabilită în Statele Unite ale Americii, în statul Michigan.

Din fericire pentru Mihai Gâdea, până în prezent veștile sunt bune în ceea ce le priveşte pe surorile lui Mihai Gâdea.

Amintim că în Spania (n.r. – una dintre cele mai afectate ţări de Covid-19) peste 20.000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus, iar 198.674 de oameni au fost infectați, conform ultimelor informații oficiale.

Peste Ocean, în Statele Unite ale Americii, au fost confirmate cu noul coronavirus 770.564 de persoane, iar numărul deceselor a depășit 40.000, statul New York fiind cel mai afectat.

Mihai Gâdea este foarte apropiat de familia lui, dovadă fiind mesajul emoţionant adresat tatălui său la una dintre emisiunile „Sinteza zilei” din acest an:

„Mai vreau să spun ceva la finalul acestei emisiuni. Azi e ziua lui tata. Te iubesc, tată! Am cei mai buni părinți din lume! Vă iubesc pe amândoi. La mulți ani!”