Evenimentul Zilei > Monden > Clipe de groază pentru Dana Săvuică. A fost operată de urgență, după ce a ajuns la un pas de paralizie
Clipe de groază pentru Dana Săvuică. A fost operată de urgență, după ce a ajuns la un pas de paralizie

Clipe de groază pentru Dana Săvuică. A fost operată de urgență, după ce a ajuns la un pas de paralizie

Dana Săvuică a avut mari probleme fizice, a ajuns de urgență la spital și a fost operată. Acum, vedeta așteaptă să fie externată și se află în recuperare.

Dana Săvuică (51 de ani) a trecut printr-o experiență foarte dureroasă, din cauza unei hernii de disc. Astfel că, duminică, 7 noiembrie, ea a suferit o intervenție chirugicală. Vedeta se află încă în spital și așteaptă să fie externată și să se întoarcă acasă. Ea a povestit prin ce chinuri a trecut din cauza herniei.

Dana Săvuică a fost operată de urgență de hernie de disc

„Duminică m-am prăbușit acasă, în baie. Eram cu prietenul meu și cu sora mea.(…) Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă. Am chemat o Salvare de la un spital privat. Patru oameni m-au cărat. Doctorul mi-a zis: cum stai de două luni cu așa dureri? Vezi că mâine-poimâine îți paralizează piciorul!

Am fost dusă de urgență la operație. Acum mi-a luat durerea cu mâna! Operația a durat două ore. Mi-a spus doctorul că am avut o hernie foarte urâtă. Trei săptămâni trebuie să stau cumințică la pat. Într-o lună voi fi pe picioare. Eu sunt femeia taifun”, a spus Dana Săvuică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Astăzi, Dana Săvuică a publicat pe contul de Facebook imagini cu ea în spital. „Breakfast în bed, în așteptarea externării după operația de hernie de disc realizată în regim de urgență. Mulțumesc mult domnului doctor și echipei sale, tuturor celor care m-au îngrijit și mi-au oferit asistență profesională, dar mai ales morală și psihică.

„Voi avea câteva săptămâni de repaus acasă”

E greu să accepți că trebuie să te operezi, totul pare și este complicat. Dar când faci alegerea cea mai bună, apare curajul și frică e lăsată la o parte.

Sănătatea mea și grijă pe care trebuie să mi-o port de acum în colo, momentele grele de dureri survenite în timp printr-o neglijare sau prin ideea greșită că aș fi ‘invincibilă mi-au rearanjat prioritățile. Va mulțumesc pentru grijă, pentru mesaje și susținere! Acum voi avea câteva săptămâni de repaus acasă, dar voi fi prezentă pe rețelele sociale.

A două poză este încercarea fiicei mele de a mă portretiza că o diva, desenând poză trimisă familiei mele imediat după operație. E cool, nu?”, a scris Dana Săvuică pe rețeaua desocializare.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.