Evenimentul Zilei > Actualitate > CLEMENŢĂ VASLUIANĂ. Violatorii din Văleni au primit permisii de Crăciun
CLEMENŢĂ VASLUIANĂ. Violatorii din Văleni au primit permisii de Crăciun

CLEMENŢĂ VASLUIANĂ. Violatorii din Văleni au primit permisii de Crăciun

Cinci dintre cei șapte violatori din Văleni trimiși după gratii au beneficiat, în perioada Sărbătorilor de Crăciun, de câte o permisie de 24 de ore

Fără Silviu Burada, condamnat la 10 ani de închisoare, și Paul Andrei Burlacu, condamnat la 8 ani și 8 luni, ceilalți cinci inculpați care au avut pedepse mai mici au respirat aer curat, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Noua. Aceștia au spus că Ioan Surleac, care a primit pedeapsa cea mai blândă, de 6 ani,  va scăpa de gratii în februarie, anul viitor, pentru comportament exemplar. Este cel pentru care și victima a cerut clemență. In opinia sa, acesta ar fi pus capăt orgiei. De asemenea, aceștia sunt cei care au fost transferați din Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași la Vaslui, în regim semideschis.

Victima violatorilor a fost supusă unor orgii sexuale la inițiativa lui  Silviu Ovidiu Burada, de 20 ani, și Paul Andrei Burlacu, de 27 ani. Rând pe rând, cu fata s-au distrat  și ceilalți inculpați: Silviu Avădănei, de 21 ani, Petrică Bolboceanu, de 22 ani, Ionuț Bogdan Boicu, de 20 ani, Alin Dumitru Rotaru, de 18 ani și Ioan Surleac. Cei șapte violatori au dat dovadă de sadism și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-și umili și dezumaniza victima.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: