Evenimentul Zilei > Monden > Claudia Schiffer la împlinirea a 50 de ani: Niciodată nu am fost mai fericită
Claudia Schiffer la împlinirea a 50 de ani: Niciodată nu am fost mai fericită

Claudia Schiffer la împlinirea a 50 de ani: Niciodată nu am fost mai fericită

Pare de necrezut, însă Claudia Schiffer, supermodelul de poveste al deceniului 9, a împlinit marți o vârstă rotundă, pe care o asociază, spre deosebire de majoritatea muritorilor, cu fericirea în stare pură.

Fata care, atunci când s-a lansat în lumea modellingului, acum mai bine de 3 decenii, era considerată noua Brigitte Bardot, datorită asemănătorii izbitoare cu diva franceză, a scris cu adevărat istorie. Blondă, înaltă și sofisticată, cu o armonie desăvârșită a chipului și păr de zână, nemțoaica Claudia Schiffer a fost unul dintre manechinele care au format așa-numita dictatură a supermodelelor, inaugurată în deceniul 9, alături de Linda Evangelista, Christy Turlington, Naomi Campbell sau Cindy Crawford.

Retrasă oficial din activitatea de model, din cauza vârstei, legendara Schiffer nu dă însă semne că ar vrea „să se pensioneze”. Dimpotrivă, se declară mai tonică și mai motivată ca niciodată și este implicată în diverse activități, proiecte și campanii.

Într-o declarație postată pe site-ul propriu, nemțoaica a afirmat: Sunt foarte norocoasă să iubesc ceea ce fac și să îmi pot selecta partenerii. Cred, de asemenea, că vârsta ar trebui celebrată și omagiată. Există un motiv pentru care avem tort și petreceri la aniversările noastre de naștere, și simt mereu același lucru pe măsură ce mai îmbătrânesc cu un an. Sunt fericită să împlinesc 50 de ani, nu m-am simțit niciodată în viața mea mai încrezătoare sau mai fericită. Nu încerc să par sau să mă simt mai tânără, mă îmbrățișez așa cum sunt”.

Claudia a arătat la fel de strălucitoare ca de obicei și a distribuit pe Instagram un video care o prezintă suflând în lumânările tortului ei aniversar. Rochia purtată, o creație semnată Balmain, este una dintre piesele cele mai îndrăgite din garderoba ei, a recunoscut fostul model. Ea este mamă a 3 copii (Caspar – 17 ani, Clementine – 15 ani, respectiv Cosima – 10 ani) alături de soțul ei, producătorul și regizorul britanic Matthew Vaughn.

Ca dovadă că își acceptă vârsta, pe care nu o arată deloc, cu multă seninătate, Claudia a declarat în trecut că este natural să îmbătrânești și că nu se simte geloasă pe modelele mai tinere, potrivit https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8661879/Claudia-Schiffer-admits-never-felt-confident-turns-50.html.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: