Clarvăzătoarea susține că Parlamentul României va fi ținta unui atac terorist catastrofal. 

„Ultimul mesaj: Parlamentul României este vizat de teroriști ca sa îl facă câmp de adunat mușețel. Să-l arunce în aer”, a spus celebra clarvăzătoare, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3.

Veștile proaste nu se termină însă aici. Maria Ghiorghiu a mai declarat că are viziuni legate de un cutremur care se îndreaptă spre România.

Dezvăluirile ÎNFRICOȘĂTOARE ale unei cunoscute clarvăzătoare: Revoluție mai MARE ca în `89! CERC de FOC în România și Al Treilea Război Mondial

„Poate să fie un cutremur mare care vine în România, dar asta nu înseamnă ca se va și produce. România este ocrotită de cutremurele mari. Dacă Dumnezeu vede că îl iubim și ne iubim aproapele ne va feri. Nu am spus despre România că va fi un nou cutremur. Dumnezeu nu vrea pe noi să ne piardă”, a declarat specialista.

De asemenea, clarvăzătoarea a susținut că intemperiile din ultima perioadă, care au avut loc în România, au fost provocate.

„Vremea asta, uragane, sunt inteperii provocate. Sunt țări care nu văd România cu ochi buni”, a mai spus Maria Ghiorghiu.

Ne va lovi UN MARE CUTREMUR! Vor fi mulți morți! Premoniția care a îngrozit România