Evenimentul Zilei > Actualitate > Ciutacu, nervos în plină pandemie de Coronavirus: „Haideți domnul Orban. Nu putem să…”
Ciutacu, nervos în plină pandemie de Coronavirus: „Haideți domnul Orban. Nu putem să…”

Ciutacu, nervos în plină pandemie de Coronavirus: „Haideți domnul Orban. Nu putem să…”

Victor Ciutacu, celebrul jurnalist din România, nu a mai rezistat nervilor și a făcut o remarcă ironică la adresa afaceristului Alexandre Eram, care a cerut un preț astronomic pentru măștile de protecție, vitale cadrelor medicale în timpul unei astfel de crize.

În mijlocul pandemiei de Coronavirus, Ciutacu lansează un mesaj tăios pentru afaceristul Alexandre Eram, care ar încerca să profite de situația actuală din România pentru a scoate un profit frumușel, scrie Cancan.

Alexandre Eram ar fi anunțat că vinde măști sanitare cu prețuri cuprinse între 1.90 de euro și 3.80 de euro, în condițiile în care în România acestea sunt aproape inexistente, iar nevoia medicilor pentru ele a depășit orice limită în contextul epidemiei cu Coronavirus.

Ciutacu îl roagă, ironic, pe Ludovic Orban să îl ajute și pe Alexandre Eram așa cum a procedat în cazul uzinei Uzunu din Giurgiu.

„Haideți domnul Orban, dacă investitorii de la Uzunu au primit 12 milioane de euro pentru a importa măști, nu putem să îi sprijinim și pe industriașul autohton Eram?”, se întreabă ironic Ciutacu.


Alexandre Eram a trimis mailuri tuturor partenerilor săi de afaceri și cunoscuților prin care i-a înștiințat că firma sa, Sonya Mod SA, scoate la vânzare măști de protecție civila la 1,90 euro/buc (fără TVA) și măști medicale antibacteriane la 3,50 euro/buc (fără TVA), mai menționează sursa citată.