Evenimentul Zilei > Actualitate > Ciudăţeniile lumii şi adevăratul sens al expresiei „ce n-a văzut Parisul”. Mare e grădina Domnului. Galerie foto
Ciudăţeniile lumii şi adevăratul sens al expresiei „ce n-a văzut Parisul”. Mare e grădina Domnului. Galerie foto

Ciudăţeniile lumii şi adevăratul sens al expresiei „ce n-a văzut Parisul”. Mare e grădina Domnului. Galerie foto

O paradă de modă ciudată. Acesta ar putea fi primul gând care îți vine după ce vezi imaginile din galerie. Totuși, nu este vorba despre vreo creație menită să șocheze, ci despre scene desprinse din viața cotidiană care ridică mari semne de întrebare. Oamenii nu cunosc nicio limită.
În fiecare moment, în lume se întâmplă lucruri fantastice, dar și evenimente mai greu de explicat. Apucăturile de modă bizare ale oamenilor nu cunosc niciun fel de inhibații. O astfel de concluzie poate fi trasă după vizionarea imaginilir bizare din această galerie.
 

Fie că este vorba de concursuri, provocări sau, pur și simplu, dorințe inexplicabile la prima vedere, cert este că oamenii de pe tot mapamondul sunt mai ciudați decât ne dăm seama, privind în anasamblu viața de zi cu zi.

Evident, imaginile cuprinse în galerie sunt doar câteva exemple din probabil miile de astfel de evenimente care pot fi imortalizate. La o privir mai atentă, fiecare dintre noi ar putea doar să arunce un ochi după colțul unei străzi aglomerate ca să fie martor la prima mână la un astfel de eveniment.

De la costumații bizare și apucături șocante și până la încercări nereușite de afirmare în modă, galeria aceasta le are pe toate. Ciudații lumii nu sunt niciodată prea departe.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: