Evenimentul Zilei > Politica > Cîţu a comentat episodul în care Orban ar fi consumat palincă la o şedinţă de guvern: Nu am băut niciodată într-o şedinţă de guvern
Cîţu a comentat episodul în care Orban ar fi consumat palincă la o şedinţă de guvern: Nu am băut niciodată într-o şedinţă de guvern

Cîţu a comentat episodul în care Orban ar fi consumat palincă la o şedinţă de guvern: Nu am băut niciodată într-o şedinţă de guvern

Prim-ministrul Florin Cîţu s-a întâlnit cu jurnaliştii joi dimineaţa şi a reacţionat nervos când a fost întrebat dacă a consumat droguri. De asemenea, el s-a referit şi la dezvăluirile conform cărora Ludovic Orban ar fi consumat palincă înaintea unei şedinte de guvern şi a susţinut că într-o astfel de ocazie nu s-a prezentat niciodată sub influenţa băuturilor alcoolice.

„(a comentat nepotrivirile din cv-ul său; deși a scris că a terminat masterul în 1999, reprezentanţii Universităţii din Iowa au comunicat – la solicitarea jurnaliştilor de la Libertatea – ca l-a terminat în 2002). Sunt foarte bucuros că o investigaţie a reuşit să scoată încă un scandal.

Acum avem o diplomă. Nu este nicio problemă cu diploma. Sunt foarte mulţumit că se discută despre Iowa State University, care este în Top 50 în lume. Sunt foarte mândru pentru că am studiat acolo.

Recent m-am întâlnit cu cineva la Cluj şi mi-a spus că a studiat acolo. Poate facem un club şi cu alte persoane care au studiat acolo, pentru a mai vorbi despre ce a fost acolo.

Lămuriri despre masteratul din SUA

Restul informaţiilor le luaţi din cv. Cine a completat fişa de masterat se poate înscrie la studii doctorale imediat după după ce a terminat cursurile de masterat. Eu am pus mai multe informaţii acolo, pentru că era nevoie în cv.

(s-a referit la situaţia românilor care trebuie repatriaţi din Afganistan) Azi-dimineaţă am vorbit cu domnul general Ciucă. Aeronava se întoarce să-i ia şi pe ceilalţi Români. Avem cereri şi de la alte ţări.

Aeronava a luat un singur cetăţean român din Kabul până la Islamabad. Se va întoarce să-i ia şi pe ceilalţi. Monitorizăm situaţia. Nu pot să vă spun nimic despre operaţiunile militare ale României.

Cîţu n-a consumat alcool la întâlnirile cu miniştrii

(referire la dezvăluirile despre Orban şi palinca consumată înaintea unei şedinte de guvern) Vă spun doar că nu am băut niciodată într-o şedinţă de guvern. Pot să vorbesc despre mine.

(jurnalist: Legat de situaţia drogurilor, aţi consumat vreodată?) Haideţi să terminăm cu astfel de întrebări tâmpite, sincer”, a declarat Florin Cîţu.

După apariţia informațiilor care indicau că prim-ministrul a mințit în legătură cu anul absolvirii masterului în SUA, biroul de presă al Guvernului României a transmis miercuri că „programul de master a fost terminat în 1999”.

Răspunsul integral venit de la Guvernul României cu privire la acest subiect delicat pentru premier poate fi citit în articolul Florin Cîțu a mințit cu privire la studiile din SUA.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: