Evenimentul Zilei > Actualitate > Cioloș, de la progresism la pășunism. Ce făcea liderul Plus în fieful lui Dragnea. FOTO
Cioloș, de la progresism la pășunism. Ce făcea liderul Plus în fieful lui Dragnea. FOTO

Cioloș, de la progresism la pășunism. Ce făcea liderul Plus în fieful lui Dragnea. FOTO

În plină campanie electorală prezidențială pentru colegul său de alianță, Dan Barna, Dacian Cioloș a publicat pe FB mai multe poze din Teleorman.

Cu comentariul „frământările mele”, liderul PLUS a postat o suităde imagini electorale cu o covată în care frământă aluatul, alături de un bărbat în cămașă țărănească.

Fost comisar european și premier tehnocrat, Dacian Cioloș face adesea caz de originile sale rurale, de liceul agricol și facultatea de agronomie pe care le-a absolvit, înainte de a conduce destinele agriculturii UE ca birocrat la Bruxelles.

Bucolica scenă cu Cioloș cu mânecile suflecate și mâinile scufundate în aluatul din covată sau în fața cuptorului de pâine, cu lopata în mână, se desfășoară în județul ce era cândva fieful fostului lider PSD Liviu Dragnea, Teleorman.

Județ în care, spun localnicii, nu a călcat cât a fost premier, deși a guvernat, ca tehnocrat, și cu ajutorul lui Dragnea, în prezent încarcerat, iar pe Carmen Dan, fost ministru al Internelor, a păstrat-o ca prefect al județului în timpul mandatului său la Palatul Victoria.

Cioloș pare să fie într-un turneu în Teleorman, având în vedere că, înainte de mesajul cu frământările, a publicat o poză cu o bibliotecă rurală.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: