Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu: Strângem rândurile, ne apropiem de 20.000 de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand
Marcel Ciolacu: Strângem rândurile, ne apropiem de 20.000 de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

Marcel Ciolacu: Strângem rândurile, ne apropiem de 20.000 de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

Marcel Ciolacu a declarat că social-democraţii au strâns aproape 20.000 de semnături pentru organizarea unui referendum privind demiterea din funcţie a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Liderul PSD a mai anunţat că a transmis o propunere de acord către toţi liderii politici ai partidelor participante la alegerile locale din Sectorul 1 pentru a se alătura demersului.

Marcel Ciolacu: „Eu, astăzi, am trimis un acord, un draft, o propunere de acord la toţi liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1, să avem o colaborare cu toţii, atât ca reprezentare juridică, cât şi să ne strângem semnăturile pentru a face referendum. Eu am întins o mână către toate partidele politice, pentru că nu a fost viciat rezultatul numai al Partidului Social Democrat, au fost viciate toate rezultatele”, a afirmat Marcel Ciolacu.

PSD a strâns peste 17.000 de semnături. Acţiunea va fi coordonată de Gabriela Firea

PSD a solicitat amplasarea unor corturi în care cei care vor vrea să poată să semneze, iar de săptămâna viitoare acţiunea va fi coordonată de Gabriela Firea.

„Dacă nu se face dreptate acum la Sectorul 1, lumea nu va mai veni să voteze. Nu poţi, în continuare, să împarţi actul de justiţie cu dublă măsură. Este evident ce s-a întâmplat la Sectorul 1”, a susţinut Ciolacu.

Liderul PSD a catalogat drept „culmea nesimțirii” gestul primarului Sectorului 1, şi explică: „E culmea nesimţirii, din concediu să ceri prelungirea stării de alertă, pentru că cele 3 firme de salubritate pe care le-ai angajat tu cu milioane de euro nu au reuşit să strângă tot gunoiul”, a declarat liderul PSD.

Ciolacu: Nu sunt eterni, am văzut şi eu cazuri în PSD care s-au crezut eterni

„Eu mâine dimineaţă (luni, 23 august) am întâlnire cu toţi juriştii partidului. Facem plângere şi domnului prefect, o plângere penală să vedem în ce calitate, cu ce drept prelungeşte stările de alertă şi cu drept a dat această stare de alertă provocată de primarul în funcţie.  Până la urmă se va face dreptate. Nu sunt eterni, am văzut şi eu cazuri în PSD care s-au crezut eterni. Nu sunt eterni niciunul dintre ei, toate sunt trecătoare. Cu adevărat, la ei va fi mult mai rapid decât se aşteaptă”, a anunţat Marcel Ciolacu.

Şi continuă: „Le amintesc celor de la PMP că pentru 2000 de voturi nu au intrat în Parlament. Dacă nu se face dreptate acum la Sectorul 1, lumea nu va mai veni să voteze. Nu poţi, în continuare, să împarţi actul de justiţie cu dublă măsură. Este evident ce s-a întâmplat la Sectorul 1”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu am mai anunţat că membrii PSD din Sectorul 1 al Capitalei ies în stradă pentru a strânge semnături în vederea organizării unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand. „Locuitorii Sectorului 1, bucureştenii din Sectorul 1 trebuie să înţeleagă că trebuie să semneze organizarea acestui referendum. Fără ei, nu vom putea face absolut nimic”, a concluzionat Ciolacu, la România TV.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: