Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu și Rareș Bogdan, schimb de replici spumoase la TV. Previziuni diferite despre Cîțu. Video
Ciolacu și Rareș Bogdan, schimb de replici spumoase la TV. Previziuni diferite despre Cîțu. Video

Ciolacu și Rareș Bogdan, schimb de replici spumoase la TV. Previziuni diferite despre Cîțu. Video

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitat joi seara la B1 TV pentru a comenta ce s-a întâmplat la citirea moțiunii de cenzură în Parlament, iar la un moment dat a intrat într-un schimb savuros de replici cu prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

În emisiunea ”Dosar de politician”, pe care o moderează Silviu Mănăstire, cei doi politicieni au avut un viziuni diferite despre viitorul premierului Florin Cîțu.

Dacă social-democratul a insistat că șeful Guvernului României nu va mai fi multă vreme în prim-plan, Rareș Bogdan a subliniat că PNL își va păstra prim-ministrul și de Crăciun.

Rareș Bogdan a explicat că această concluzie ține cont de reacțiile românilor. Liberalul a indicat că au fost organizate mai multe cercetări sociologice și românii doresc să păstrarea unei coaliții de guvenare formată din PNL, UDMR și USR PLUS

Conform unui sondaj recent citat de B1 TV, PSD are 35%, iar PNL a ajuns la 20% în preferințele românilor. ”Florin Cîțu va rezista în fruntea guvernului și înainte de Crăciun va fi tot premierul României.

PNL știe ce vor românii

Potrivit celor 3 cercetări sociologice pe care le avem, românii ne cer să facem toate eforturile pentru a continua coaliția de dreapta, cu UDMR și USR-PLUS. PNL, în orice formulă, nu părăsește guvernarea”, a declarat Rareș Bogdan.

De celaltă parte, Marcel Ciolacu și-a manifestat nedumerirea provocată de faptul că pot fi organizate festivaluri cu zeci de mii de oameni, dar nu și mitinguri: ”Ai voie să ai concerte cu 75.000 de oameni, dar mitinguri cu 500. Am atacat în instanță.

Rareș Bogdan

Ca să vedeți cum se gestionează democrația în România.” Replica interlocutorului a venit prompt. ”La UNTOLD trebuie să-l întrebați pe Emil Boc. Acolo se intră doar vaccinat sau test rapid făcut. Trebuie să ne obișnuim că viața trebuie sp coninue. E un festival al bucuriei, care a trecut granițele”, a spus Rareș Bogda,

”Marcel Ciolacu: Puteți vorbi cu premierul, să facă o modificare, să facem mitinguri? Puteți să puneți o pilă?

Rareș Bogdan: Nu vreau să vă supăr, dar cel care propune legile e un bun prieten de-ai domnului Mănăstire, domnul Arafat.

Marcel Ciolacu este foarte curios

M.C.: Deci Cîțu nu are nici o vină? Nu-l luați și pe Dan Barna înapoi?

R.B.: Noi n-am dat pe nimeni afară, în afară de Stelian Ion.

M.C.: Domnul Barna se roagă de mine, să încalc Constituția.

R.B.: Legat de mitinguri, așa cum noi am organizat mitinguri-gigant, așa puteți face și dumneavoastră.

M.C.: O să-i spun ministrului de Interne că am încălcat legea, că m-ați instigat dumneavoastră la B1 TV”, au spus cei doi politicieni în schimbul de replici care poate fi urmărit integral mai jos.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: