Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu, gând la gând cu Barna. „Gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel”
Ciolacu, gând la gând cu Barna. „Gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel”

Ciolacu, gând la gând cu Barna. „Gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel”

PSD și USR PLUS dau dovadă de unire în cuget și simțiri. Ca un făcut, la aceeași oră, președintele PSD Marcel Ciolacu și ex-președintele USR PLUS, Dan Barna, au postat  atacuri, pe aceeași temă, la adresa premierului demis, Florin Cîțu. 

Ciolacu și Barna au ieșit la atac, nemulțumiți că pe ultima sută de metri, Cîțu a alocat bani doar către administrațiile locale conduse de primari liberali. Cei doi politicieni consideră că în urma acestui fapt foarte mulți români vor avea de suferit în această iarnă.

Dacă Dan Barna îl acuză doar pe Cîțu de golirea discreționară a fondului de rezervă al Guvernului, Marcel Ciolacu are o poziție mai nuanțată, în ecuație introducându-l și pe președintele Iohannis.

„Acest om nu avea ce să caute în această poziție, că pălăria îi era mult prea mare”

„Nemernicia prin care Cîțu a golit fondul de rezervă al Guvernului și l-a distribuit tuturor primăriilor, mai puțin primăriilor conduse de primari USR, confirmă, o dată în plus că acest om nu avea ce să caute în această poziție, că pălăria îi era mult prea mare.

Să te răzbuni pe niște sute de mii de cetățeni ai României pentru că nu mai ai susținere în Parlament arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie”, a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

„Gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel”

Vorba cântecului consacrat de PSD. La rândul său, Ciolacu, condamnă, pe aceeași temă, cu mânie proletară, faptul că Florin Cîțu și-a plătit la Congresul PNL, funcția din banii românilor. Oferind doar primarilor liberali bani pentru administrațiile locale. Alături de Cîțu, vinovat a fost găsit de liderul social democraților și președintele Klaus Iohannis

„Iohannis și Cîțu au decis, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!”, se arată în postarea lui Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: