Evenimentul Zilei > Justitie > Cioacă, gest morbid în spatele gratiilor. Colegii au fost îngroziți. Face asta în fiecare seară. Elodia, în prim-plan
Cioacă, gest morbid în spatele gratiilor. Colegii au fost îngroziți. Face asta în fiecare seară. Elodia, în prim-plan

Cioacă, gest morbid în spatele gratiilor. Colegii au fost îngroziți. Face asta în fiecare seară. Elodia, în prim-plan

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani de închisoare în cazul Elodiei Ghinescu. Fostul polițist nu o lasă pe avocată să se odihnească în pace, fiind obsedat de aceasta în continuare.

Cristian Cioacă este încă în închisoare. Bărbatul a primit o condamnare de 15 ani și 8 luni pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul avocatei Elodia Ghinescu. Acesta nu a uitat-o pe avocată, ba chiar a dezvoltat o obsesie pentru aceasta în spatele gratilor.

Doarme cu poza ei sub pernă

Acesta este deja de 7 ani în închisoare pentru fapta săvârșită. Apropiații au declarat că Cioacă doarme cu fotografia decedatei sub pernă. Acesta nu este foarte comunicativ cu colegii de celulă și nici nu a dorit să povestească de atâția ani despre crima comisă. Condamnații l-ar fi văzut că adoarme în fiecare noapte cu câte o poză cu Elodia.

Alți condamnați au povestit că el se consideră nevinovat, ba chiar declară mereu că are sentimente pentru avocată.

„Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a spus Crina Radu.

Avocata Crina Radu a povestit că bărbatul duce o viață foarte decentă în închisoare pentru crima făcută.

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.”, a declarat Crina Radu, la Antena Stars.

Mama decedatei acuză criminalul!

Mama Elodiei a declarat în repetate rânduri că este convinsă că fostul polițist este criminalul, chiar dacă nu i s-a găsit cadavrul fetei nici în ziua de azi.

”Ce să știu despre Elodia? Nimic! Nu mai există nimic de la ea. Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei? Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea. Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește.

M-am obișnuit cu ideea, asta este. Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul a făcut asta sub influența familiei sale. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte”, a mărturisit Elodia Ghinescu .

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.