Cine va moșteni averea marelui actor Mitică Popescu. Femeia misterioasă din viaţa lui. Foto

Cine va moșteni averea marelui actor Mitică Popescu. Femeia misterioasă din viaţa lui. Foto Sursa foto: Arhiva EVZ

Mitică Popescu a murit, marți, la vârsta de 86 de ani, la Spitalul Elias din Capitală. El era internat de pe 29 decembrie. Marele actor a lăsat în urmă o avere destul de mare, iar copii nu a avut. Din acest motiv multă lume se întreabă cine va fi moștenitorul. 

Actorul Mitică Popescu s-a născut pe 2 decembrie 1936, în Bucureşti. În 1967, el a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Capitală, dar cea mai mare parte a carierei sale a petrecut-o pe scena Teatrului Mic. A jucat și pe scena Teatrului Naţional 'Mihai Eminescu' din Timişoara, dar şi la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ.

Cine va moşteni avere a lui Mitică Popescu

Cu o carieră impresionantă și o viață pe care și-a dedicat-o tot timpul meseriei pe care a ales-o, marele actor nu a avut foarte mult timp pentru viața sa personală. Din acest motiv, nu a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis al său, și anume, acela de-a avea copii. Potrivit surselor cancan.ro., actorul se iubea în secret cu o femeie care i-a fost colegă la TVR.

Ne puteți urmări și pe Google News

Leopoldina Bălănuță a fost marea dragoste a lui Mitică Popescu, motiv pentru care acesta nu s-a recăsătorit cu nicio altă femeie după moartea acesteia. Totuși, potrivit sursei menționate, actorul a reușit să găsească o femeie care să îi fie alături și să îl îngrijească în ultimii săi ani din viață.

Potrivit unor informații apărute în presă în urmă cu câțiva ani, Mitică Popescu ar fi avut o relație cu o angajată TVR pe nume Constanța Economu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și pare că au devenit mai mult decât prieteni foarte buni.

Constanţa Economu, femeia misterioasă din viaţa marelui actor

După moartea actriţei, puţini ar fi crezut că se va mai găsi o femeie care să fie văzută în preajma lui Mitică Popescu. Dar în ultimii ani a fost văzut non stop în compania unei distinse doamne, care îl însoţeşte la evenimente, la plimbări, în vacanţe sau la restautante.

Este vorba despre Constanţa Economu, iar cei doi s-au cunoscut la serviciu, în Departamentul de Cultură de la TVR. De remarcat că ambii sunt o adevărată apariţie şi din punct de vedere vestimentar, căci preferă hainele elegante, colorate.

 A făcut o baie de mulțime la piesa de teatru

Sursa foto: Click

În acest moment nu există detalii concludente cu privire la relația dintre cei doi, însă un lucru este cert. În cazul în care Constanța Economu ar fi avut recent o relație cu marele actor, acesta ar fi putut să îi lase ei toată averea pe care a strâns-o de-a lungul anilor de muncă, scrie cancan.ro