Evenimentul Zilei > Monden > Cine va fi următorul James Bond? Idris Elba aruncă bomba cu privire la viitorul agent 007
Cine va fi următorul James Bond? Idris Elba aruncă bomba cu privire la viitorul agent 007

Cine va fi următorul James Bond? Idris Elba aruncă bomba cu privire la viitorul agent 007

Idris Elba a vorbit despre posibilitatea ca acesta să preia rolul de 007 în urma incursiunii finale a lui Daniel Craig în calitate de spion în No Time To Die - înainte de a oferi detalii suplimentare despre speranțele sale pentru viitor.

Anul acesta marchează ultima oară când fanii lui James Bond îl vor vedea pe Daniel Craig drept spionul legendar, 007. După 15 ani în smoching și cinci filme pline de surprize, actorul de 53 de ani a jucat în ultimul său rol legendar  în cel mai recent film al său lansat: No Time To Die.

O serie de actori au fost cotați la bura Bond care ar putea prelua de la Craig cel mai râvnit rol

Idris Elba, aflat în top preferințe, a vorbit dacă va fi el sau nu. În prezent, Elba are cote impresionante de 8/1 la Ladbrokes cu privire la preluarea rolului – redus de la 10/1 săptămâna trecută.

Compania de pariuri a declarat: De când pariurile de la premiera No Time To Die, cotele au început să crească rapid pentru Idris Elba și, în cazul în care sprijinul va continua, vom fi obligați să-i reducem cotele încă o dată.

Idris Elba: 'My ambition is boundless' | Yardie | The Guardian

Dar, în timpul premierei pentru noul film Netflix de la Elba , The Harder They Fall, vedeta a fost întrebată dacă va juca spionul 007 și el a părut să se excludă. El a răspuns: „Nu, nu voi fi James Bond”.

Elba a fost apoi întrebat dacă ar dori cel puțin să preia rolul. El a răspuns: Cine n-ar dori asta?

El a continuat: Cât de uimitor ar fi să ai un James Bond de culoare? Este un semn al vremurilor în care putem să nu mai vorbim despre negru şi alb, a mai spus celebrul actor.

Ar putea fi o imagine alb-negru cu 2 persoane

Până în prezent, în 25 de filme, James Bond a fost întotdeauna portretizat de un actor alb. Totuși, acest lucru nu este bătut în cuie potrivit șefei Bond, Barbara Broccoli.

Barbara Broccoli a dat garanții că va fi BĂRBAT

Broccoli a discutat recent despre alegerea următorului spion Bond, spunând: „Poate fi de orice culoare, dar este bărbat. Cred că ar trebui să creăm personaje noi pentru femei – personaje feminine puternice. Nu mă interesează în mod special să iau un personaj masculin și să-l interpretez pe o femeie. Cred că femeile sunt mult mai interesante decât atât.

Acestea fiind spuse, cotele Bond actuale sunt predominant albe

Frontrunner dă pentru următorul actor James Bond pe Tom Hardy cu 5/2 de la Ladbrokes. El este urmat îndeaproape de starul britanic-zimbabwean Regé-Jean Page – cel mai cunoscut pentru Bridgerton – cu 3/1.

Vedeta britanică de culoare, Lashana Lynch, este puțin în urmă cu 5/1 – cu toate acestea, având în vedere că Broccoli nu dorește o femeie în rol, șansele ei ar putea scădea în curând.

Craig a fost întrebat recent despre cine ar vrea să preia de la el în viitor. Actorul a răspuns: „Nu problema mea”.