Evenimentul Zilei > Monden > Cine i-a sucit mințile Loredanei Groza? Artista indrăgosită până peste cap de un cameraman care se uita sub fusta ei :”Mi se părea cel mai cool…”
Cine i-a sucit mințile Loredanei Groza? Artista indrăgosită până peste cap de un cameraman care se uita sub fusta ei :”Mi se părea cel mai cool…”

Cine i-a sucit mințile Loredanei Groza? Artista indrăgosită până peste cap de un cameraman care se uita sub fusta ei :”Mi se părea cel mai cool…”

Loredana Groza este una din cele mai apreciate cântărețe din Romania. Vedeta a povestit pentru prima oară despre povestea ei de dragoste cu un cameraman care nu își putea lua ochii de sub fusta ei.

Vedeta din juriul X Factor a povestit într-un interviu mai vechi pe care i l-a acordat Andreei Esca nu a avut foarte multe relații până l-a cunoscut pe tatăl fetiței, dar își aduce aminte de un episod din tinerețea ei. Aceasta s-a îndrăgostit la Festivalului de la Mamaia de un cameraman care nu putea își ridice ochii de sub fusta ei.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana.

Artistei îi era imposibil vorbească cu mama ei despre băieți

”Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părințîi. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băiețîi”, a mărturisit, în același context, vedeta.

Cine este soțul Loredanei?

Artista are o căsnicie foarte fericită alături de regizorul Andrei Boncea. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 23 de ani, dar nu sunt adepții afișării relației pe Internet. Loredana și Andrei au împreună o fată de 21 ani care a devenit producător muzical.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțîn, dar, în general, sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei acum câțiva ani.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: