Evenimentul Zilei > Social > Cine este șoferul de TIR care a reușit să evite o femeie de 90 de ani care îi sărise în față. FOTO
Cine este șoferul de TIR care a reușit să evite o femeie de 90 de ani care îi sărise în față. FOTO

Cine este șoferul de TIR care a reușit să evite o femeie de 90 de ani care îi sărise în față. FOTO

Incidentul a avut loc miercuri, 25 august, pe DN 2B, în localitatea Movileni, din județul Galați. Georgian Dinu este șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru un pieton, o femeie de 90 de ani, care îi sărise în față.

Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere unde se poate vedea clar cum buzoianul în vârstă de 37 de ani a reusit să evite strivirea unie femei în vârstă care nu s-a asigurat înainte de a trece șoseaua neregulamentar.

”Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din județul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcția de deplasare și oprindu-se în gardul unui imobil”, a transmis IPJ Galați.

Imagini teribile de la Galați. Un șofer de TIR a evitat în ultimul moment o femeie de 90 de ani

După incident, bătrâna și-a continuat drumul ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic

Femeia (foto) a fost  identificată ulterior cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Totodată bătrâna este convinsă că accidentul nu a fost vina ei, şi nu întelege de ce a fost amendă cu 435 de lei.

”Da’ cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? Cum? De exemplu, eu mergeam, nu? Când să mă cobor jos, aud că uite maşina. Da’ maşina, dacă era, nu mă lovea?” a spus bătrâna după indent, potrivit Observator.

Din imaginile care au fost făcute publice de Poliția Galați se observă cum bătrâna se angajează în traversarea șoselei prin loc nepermis iar când își dă seama că e pe cale de a fi lovită de TIR nu face cale întoarsă pe marginea drumului, ci pur si simplu aleargă în fața autovehiculului.

Șoferul camionului trage de volan, intră pe contrasens, evită la milimetru pietonul, dar intră în gardul unei gospodării pe care-l distruge. Reușește să evite o tragedie în timp ce bătrâna care scapă cu viață ca prin urechile acului își vede de drum.

Buzoianul a început să strângă numeroase mesaje de apreciere pe rețelele de socializare

Totodată, din imagini se observă cum pe șosea rulează un autoturism, al cărui șofer, din fericire, conduce prudent, cu viteză redusă, evitând la rându-i impactul cu TIR-ul în momentul în care acesta intră pe contrasens pentru a evita să o accidenteze pe femeie.

Cine este șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru o femeie de 90 de ani care a traversat neregulamentar

Georgian Dinu, șoferul de TIR care a reușit să evite producerea unei tragedii, are 37 de ani, este căsătorit și îl așteaptă acasă un copil mic.

Colaboratorii lui au numai laude la adresa șoferului care, după apariția imaginilor cu accidentul din Galați, strânge continuu pe rețelele de socializare numai mesaje de apreciere.

”FELICITARI COLEGULE!!!!…mai bine de atât nu puteai sa faci!!! Nu aveai cum!!! Ai reacționat la risc pentru tine şi camion”, este unul dintre mesaje de pe social media, scrie stiridebuzau.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: