Evenimentul ZileiMondenCine este și cum arată soția doctorului Adrian Marinescu? Este mai tânără cu 17 ani. FOTO

Cine este și cum arată soția doctorului Adrian Marinescu? Este mai tânără cu 17 ani. FOTO

Cine este și cum arată soția doctorului Adrian Marinescu? Este mai tânără cu 17 ani. FOTO
Directorul medical al Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, doctorul Adrian Marinescu, se poate considera unul dintre cei mai fericiți bărbați din România. Alături de el este de câțiva ani Emma Marinescu, femeia care i-a schimbat viața medicului infecționist care a preluat conducerea spitalului după incendiul devastator de la începutul anului 2021.

Soţia directorului medical al Institutului Matei Balș a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a oferit câteva detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Adrian Marinescu.

A fost o premieră pentru cei doi: a fost prima emisiune tv în care au participat împreună. Telespectatorii au aflat astfel că Emma este mai tânără cu 17 ani decât medicul a cărui figură a deveni și mai cunoscută în cei doi ani de pandemie.

Diferenţă de vârstă nu a contat absolut deloc. Între ei a fost dragoste la prima vedere. Totuși, a durat câțiva ani până când cei doi au ajuns la o întâlnire după ce s-au văzut prima oară în spital.

foto: lamaruta.protv.ro

„Suntem împreună din 2012. Am avut o problemă medicală cu mama, n-o puteam rezolva și am ajuns la Adi. Eu am crezut atunci că nu se poate întâmpla ceva între noi, nu-mi permiteam să mă gândesc așa.

Adrian Marinescu n-a avut nicio șansă. Emma l-a cucerit rapid

A fost dragoste la prima vedere, de abia în 2015, după trei ani, el a făcut primul pas. Mama a mai avut nevoie de niște evaluări, un control de rutină și s-a reaprins atunci flacăra între noi.

foto: Facebook

M-a sunat domnul doctor și a zis că vrea să ne întâlnim să ieșim puțin. Eu chiar l-am întrebat dacă nu a greșit numărul! Când ne-am văzut, ne-am topit amândoi. Ne-am dat un punct de întâlnire într-o parcare.

Cererea în căsătorie a fost repede, la un an. El nu a știut în ce zi m-a cerut, a fost pe 13 mai, ziua în care s-au căsătorit și părinții mei. El este foarte calm, m-a ajutat mult în perioada asta.

foto: Facebook

Eu am lucrat mult în proiectare, acum fac arhitectură de interior. Am și un hobby, un blog de călătorie. Mama e profesoară de limba română și mă controlează la virgulă. Am văzut undeva la peste 25 de țări! În pandemie, însă, n-am mai călătorit!”, a povestit Emma Marinescu în emisiunea „La Măruță”.


Accesează: