Evenimentul Zilei > Politica > Cine este noul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, decizia luată de premierul Cîţu
Cine este noul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, decizia luată de premierul Cîţu

Cine este noul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, decizia luată de premierul Cîţu

Cine este noul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu. Florin Cîţu l-a numit pe Octavian-Alexandru Berceanu în funcţia de comisar general.
Cine este noul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu. Octavian-Alexandru Berceanu a fost numit în funcţia de comisar general cu rang de secretar de stat al Gărzii Naţionale de Mediu.
Numirea s-a făcut printr-o decizie a premierului Florin Cîţu. Decizia a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Cine este noul comimsar general al Gărzii Naţionale de Mediu, decizia luată de premierul Cîţu

Premierul l-a numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului pe Florin George Gârbacea. Şi l-a revocat din funcţia de preşedinte al instituţiei pe Eugen Ioan Cozma. În schimb, Adrian Haralambei Bidu a fost eliberat din funcţia de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu. Iar în locul lui a fost numită Mărioara-Artemis Gătej.
Şi Octavian-Marius Popa a fost eliberat din funcţia de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu.
De asemenea, în Monitorul Oficia de joi a fost publicată şi o decizie privind revocarea lui Eugen Ioan Cozma. Mai precis, din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului. Iar Florin George Gârbacea a fost numit în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.

Cine este Octavian Alexandru Berceanu

Potrivit informațiilor din CV-ul și din Declarația de interese ale acestuia. Octavian Berceanu a fost inspector Romsilva în perioada 1999-2003 și 2004-2007.

Octavian Berceanu a fost inspector Romsilva în perioada 1999-2003 și 2004-2007.  În același timp, el ar fi fost asociat în două companii pe care tocmai din poziția de inspector Romsilva  ar fi trebuit să trebuit să le controleze și să verifice dacă încalcă legea, conform sursei citate.

Concret, Berceanu a fost în 2004 a fost fondatorul companiei Pro Garden, care avea ca obiect de activitate tocmai sivilcultura, tăierea lemnului și servicii anexe, scrie B1.ro.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: