Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine este motociclistul acuzat că l-a omorât pe tânărul din Sectorul 4 FOTO
Cine este motociclistul acuzat că l-a omorât pe tânărul din Sectorul 4 FOTO

Cine este motociclistul acuzat că l-a omorât pe tânărul din Sectorul 4 FOTO

Noi detalii ies la iveală în cazul tânărului din Sectorul 4, omorât de un motociclist. S-a descoperit identitatea acuzatului, al cărui termen de arestare a fost prelungit cu 30 de zile, din cauza faptului că anchetatorii îl consideră un pericol public.

Identitatea motociclistului care l-a speriat cu casca pe tânărul din Sectorul 4, care circula cu o trotinetă electrică, a fost făcută vorba. Acuzatul este Laurenţiu Trica Mitici, zis şi Americanu’, un bărbat foarte cunoscut în comunitatea moto din România. Despre acuzat se spune că a luat parte la mai multe acțiuni caritabile.

Cine este Americanu’, motociclistul care l-a omorât pe tânărul din București. A fost dat afară din clubul din care făcea parte

Bărbatul acuzat de omor face parte din grupul „Black Tulip Bucharest MF”, care a reacţionat imediat pe pagina de Facebook, după producerea accidentului. Membrii grupului și-au exprimat sprijinul pentru autorităţi în desfăşurarea anchetei.

sursă foto: Facebook

„În urma informațiilor și a imaginilor apărute în presa și în mediul digital, dorim să declarăm următoarele:

Ne delimitam de orice fel de conduită rutieră inadecvată și condamnăm comportamentul agresiv care poate duce la lezarea oricărei persoane.

Având în vedere evenimentele în care a fost implicat unul dintre membrii Black Tulip Bucharest MF, ne dorim să fie respectate procedurile organelor abilitate. De aceea, ne dezicem de orice informație publicata în afara anchetei oficiale și dorim să fie respectat anonimatul persoanelor implicate.

De asemenea, suntem deschiși comunicării cu organele abilitate, în măsura în care ancheta o va necesita.

În urma evenimentelor, decizia clubului de excludere a membrului în cauza a fost votată astăzi, motivata de încălcarea ROI a clubului nostru. Regretăm evenimentele întâmplate și suntem alături de familiile celor implicați”, au transmis reprezentanții clubului „Black Tulip Bucharest MF”, din care făcea parte motociclistul.

Cum reacționează apropiații lui Laurenţiu Trica Mitici. „Mi-e cumplit de drag, dar moral nu pot să-l scuz”

O cunoscută a motociclistului a postat un mesaj pe Facebook, în care vorbește despre dragostea pe care i-o poartă lui Laurenţiu Trica Mitici, punctând, însă, că acesta trebuie să plătească pentru infracțiunea comisă.

sursă foto: Facebook

„Poziția mea în această situație este următoarea: mi-e cumplit de drag omul ăsta, dar moral nu pot să-l scuz. Voi încerca să-i fiu alături, voi participa cu bani dacă va fi nevoie pentru avocat sau să plătească ceva familiei, dar nu mă voi lupta să fie grațiat. Poate vă ajută pe cei care vreți să scrieți și pe cei care ca și mine sunteți rupți între dragostea pentru omul ăsta și fapta lui ce trebuie pedepsită.

Voi, motocicliștii, nu uitați ce reacții agresive aveți când un șofer ne ucide un coleg în trafic. Nu uitați câtă ură aveți la adresa omului, care poate doar a avut un moment de neatenție, o zi proastă. La adresa unui om care poate s-a implicat în salvarea mai multor vieți decât Americanu. Atunci nu mai aveți înțelegere!

De asemenea, luați în calcul că dacă pe trotinetă era copilul vostru, cât țineți voi la Americanu, i-ați fi sărit la gât. Moral, trebuie să plătească, chiar dacă asta nu va aduce dreptate familiei decedatului, pentru că nimic nu-l va învia pe omul ăla.

Nu mă criticați ca fiind o jigodie care nu vrea să ajute un coleg, un om de miliarde ca Americanu care s-a sacrificat de n ori să-i ajute pe alții. Voi ajuta cât și cu ce pot până în punctul în care mi se va cere să fiu incorectă din punct de vedere moral.
Nu pot. Nici pentru mine și nici pentru persoanele dragi nu aș cere iertare într-o astfel de situație!

E ca și cum mi-ați cere să cer iertare pentru mine, când știu că am băut, m-am suit la volan și am dat cu mașina peste cineva sau la un moment de nervi, într-o ceartă împing pe cine în fața trenului. Atunci merit să înfund pușcaria! Nu există scuză!”, a transmis o apropiată a lui Laurenţiu Trica Mitici.

Cum a fost omorât tânărul de pe trotinetă în Sectorul 4

Miercuri, 4 august, în jurul orei 18.30, un tânăr din Sectorul 4 cu o trotinetă electrică a fost omorât, după ce un motociclist l-a speriat cu o cască. Neînțelegerile au început la un semafor, unde cei doi s-au certat, însă atunci nu a avut loc nicio dispută în afară de cea verbală. Ulterior, la următorul stop, motociclistul l-a speriat cu casca pe tânăr, care s-a dezechilibrat și a căzut în fața unui autoturism care l-a lovit din plin.

„Pe fondul discuţiilor în contradictoriu, cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei”, notează procurorii.

În apropierea intersecției dintre Calea Vitan Bârzești și Șoseaua Olteniței din București, motociclistul a aruncat cu casca în tânărul cu trotinetă electrică, aflat la semafor. Acesta s-a dezechilibrat și a fost proiectat în afara axului despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, în fața unei mașini care l-a lovit pe tânăr, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Victima a murit la o unitate medicală din București, după o oră jumătate de la producerea accidentului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: