Discretă în viața ei personală, Anna Lesko a acceptat însă postul de jurat al emisiunii „Falsez pentru tine” de la PRO TV. Ea a oferit mai multe declarații despre viața ei.

Anna Lesko are un băiețel adorabil

Anna Lesko este mama unui băiețel adorabil, pe nume Adam. Căsnicia cu tatăl copilului nu a mers. După despărțire, blondina a fost un timp singură.

„N-am crezut niciodată în mariaj”

Într-un interviu pentru libertatea.ro, ea a recunoscut că nu a crezut în instituția căsătoriei:

„N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop. Familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă”.

„Eu nu mă ancorez în trecut niciodată”

Anna Lesko a mai mărturisit și că nu se simte ținută pe loc de trecut. Din contră, ea este optimistă cu privire la viitor: „Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală. Nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire. Noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă”.

Anna Lesko iubește din nou

La doar trei luni de la despărțirea de tatăl copilului ei, DJ Vinnie, Anna Lesko a început o nouă relație. Noul iubit al artistei face parte din lumea bună. Deși sunt la începutul poveștii de iubire,el i-a interzis să facă publică relația sau să publice vreo poză cu ei doi. Motivul este acela că afaceristul este discret cu viața lui privată. El nu își dorește să fie urmat de o armată de paparazzii și jurnaliști când iese din casă. Bărbatul care o face fericită pe artistă este cunoscut în lumea afacerilor. El nu are nicio legătură cu showbizul românesc, potrivit ciao.ro.