Hamude Dawoud a fost combinat cu o brunetă cunoscută pe plaiuri mioritice, informează wowbiz.ro 

Hamude Dawoud se numără printre cei mai vocali concurenți de la Puterea Dragostei! Stripper-ul își spune tăios părerea, fără să țină cont de nimeni și de nimic în casă, ceea ce îl face un adevărat personaj pe micul ecran, dar și unul de temut pentru adversarii săi

Hamude nu este însă o persoană necunoscută publicului larg! El a intrat în atenția presei în momentul în care a declarat public că o adoră pe Elena Băsescu! ”O plac mult și aș vrea să devină iubita mea. E una dintre cele mai frumoase femei din România”, mărturisea tânărul la vremea respectivă.

Mai mult, Hamude s-a afișat cu o fostă fată de la Pagina 5! Este vorba despre Andreea Podărescu, bruneta care, în urmă cu ani de zile, făcea furori printre bărbați. Tânăra a fost surprinsă de atunci în compania stripper-ului. Cei doi s-au conversat întreaga seară, au râs, au glumit şi au povestit fiecare în văzul tuturor! Apoi, apropiații au spus că s-au cuplat, dar idila lor ar fi fost una cu năbădăi. Bărbatul însă nu a vrut să recunoască niciodată nimic, o fi avut motivele lui, cine știe…Cert este că, la un moment dat, a încercat să deturneze un pic informațiile spre o altă persoană. ”Eu și Andreea suntem prieteni… Asta a fost tot. Mi-a plăcut de o prietenă de-a ei și am rugat-o să îmi facă cunoștință cu ea”, a spus Hamude.

 

Sursa foto: Kanald