Evenimentul Zilei > Monden > Cine este concurenta Maria Rădeanu de la Românii au Talent. L-a ridicat în picioare pe Călinescu în semifinală VIDEO
Cine este concurenta Maria Rădeanu de la Românii au Talent. L-a ridicat în picioare pe Călinescu în semifinală VIDEO

Cine este concurenta Maria Rădeanu de la Românii au Talent. L-a ridicat în picioare pe Călinescu în semifinală VIDEO

Maria Rădeanu este o solistă canto din Iași, stabilită în București, unde și studiază la Universitatea de Muzică. Concurenta nu i-a dezamăgit pe jurați. Florin Călinescu s-a declarat fascinat de prestația din semifinala Românii au Talent.

Solista de canto clasic, Maria Rădeanu, are 20 de ani și este una dintre semifinaliștii Românii au Talent 2021. Tânăra este din județul Iași, însă locuiește în Capitală întrucât studiază la Universitatea Națională de Muzică București.

Ce vis are Maria Rădeanu

Maria Rădeanu este o tânără harnică, muncitoare și își dorește să ajungă cât mai departe. Ea concurează la Românii au Talent 2021 pentru a-și transforma visul în realitate.
„Prin talentul meu să transmit lumii minunăția pe care muzica o poate transmite”, a spus concurenta.

Oricât ar munci, însă, simte că niciodată nu este suficient, susține tânăra. Prin urmare, Maria Rădeanu studiază din greu și visează să devină din ce în ce mai bună.

Maria a fascinat jurații în semifinală

„Sunt o persoană destul de emotivă, nu mă consider o persoană muncitoare, pentru că mereu mi se pare că nu muncesc destul și ar trebui să învăț mai multe, cu toate că multe momente din viața mea mi-au dat de înțeles că muncesc îndeajuns. Niciodată nu sunt mulțumită de ceea ce fac și atunci trag de mine să fac mai mult” , spunea Maria Rădeanu în preselecţiile Românii au Talent.

Tânăra a fascinat jurații în a doua semifinală Românii au Talent 2021. Întreaga sa prestație poate fi urmărită în videoclipul de mai jos.

Unul dintre jurații Românii au Talent, Florin Călinescu, a fost profund impresionat de talentul tinerei și s-a ridicat în picioare în semn de apreciere. El a spus în preselecţii că ar cumpăra toate biletele la concertele tinerei. „Aș lua toate biletele, noi o frecăm dacă luăm bilete la concertele cuiva, dacă ai cânta la Sala Palatului, le-aș cumpăra pe toate și aș sta singur să te ascult”, a spus juratul în preselecţii.

Maria Rădeanu nu l-a dezamăgit nici în a doua semifinală Românii au Talent. Florin Călinescu s-a declarat obosit să mai aplaude în picioare, în urma interpretării concurentei.