Evenimentul Zilei > Monden > Cine este „Cel mai sexy bărbat în viață 2021”. Soţia sa a rămas „stupefiată” când i-a dat vestea. FOTO
Cine este „Cel mai sexy bărbat în viață 2021”. Soţia sa a rămas „stupefiată” când i-a dat vestea. FOTO

Cine este „Cel mai sexy bărbat în viață 2021”. Soţia sa a rămas „stupefiată” când i-a dat vestea. FOTO

Paul Rudd a fost declarat „Cel mai sexy bărbat în viață” pentru 2021 de revista People. Simpaticul actor se alătură lui George Clooney, Brad Pitt și Michael B Jordan – toți câștigători al celebrului titlu.
Actorul a glumit că „își face cărți de vizită” după ce a câștigat titlul. Paul Rudd, actorul cunoscut în special datorită rolului din “Ant-Man”, a fost numit miercuri de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, alăturându-se astfel altor vedete masculine precum Idris Elba, George Clooney, Bradley Cooper şi mulţi alţii.

Soţia sa i-a spus: “Oh, au nimerit-o bine”

Paul Rudd, în vârstă de 52 de ani, a cărui carieră se întinde pe 30 de ani, a părut surprins de această onoare, la fel ca şi soţia lui. “Sunt conştient, suficient pentru a şti că atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: “Ce?” ”, a declarat el pentru People. “Ea a fost stupefiată”, a spus actorul descriind reacţia soţiei sale, Julie, cu care este căsătorit de 18 ani. “După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: “O, au nimerit-o bine”. Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a adăugat Rudd.

Paul Rudd - IMDb

El a glumit: „Nu voi încerca să spun „Oh, sunt atât de modest”

Alți premiați din trecut au fost John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Channing Tatum și David Beckham.

Despre alte moduri în care viața lui s-ar putea schimba după ce a fost votat cel mai sexy bărbat în viață din 2021, Rudd a glumit: „Îmi dau seama că voi fi pe mai multe iahturi”.

Paul Rudd Photostream | Paul rudd, Paul rudd ant man, Actors

Paul Rudd a jucat rolul iubitului binevoitor al personajului extravagant Phoebe interpretat de Lisa Kudrow în comedia TV “Friends” şi, mai târziu, a acceptat roluri mai ample, în comedii precum “Knocked Up”, înainte de a-l juca pe Ant-Man în filmul cu supereroi din lumea Marvel, urmat de o continuare şi de apariţii în pielea aceluiaşi personaj în “Captain America: Civil War” şi “Avengers: Endgame”.

Rudd, care are doi copii, va juca în “Ghostbusters: Afterlife” şi în serialul TV “The Shrink Next Door”

Prima interpretare majoră a lui Rudd a venit în clasicul din 1995 Clueless , cu Alicia Silverstone în rol principal. De asemenea, a apărut în mai multe comedii precum The 40 Year Old Virgin și This is 40 , un spin-off din comedia de succes Knocked Up.

Cu Jennifer Aniston în serialul “Friends”

Paul Rudd's Awkward Moment With Jennifer Aniston During 'Friends'

Actorul Michael B. Jordan a fost ales anul trecut cel mai sexy bărbat în viaţă, după John Legend şi Idris Elba, în 2019, respectiv 2018. Rudd a glumit spunând că se aşteaptă ca viaţa lui să se schimbe radical după ce a primit acest titlu anual.

“Sper că acum că voi fi în sfârşit invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan”, a declarat el. ”Şi cred că voi fi pe mult mai multe iahturi”, a adăugat actorul. Ediţia dublă specială a revistei People urmează să apară vineri la chioşcurile de presă din SUA, scrie independent.