Evenimentul Zilei > Monden > Cine e noua iubită a miliardarului Țiriac. Primele întâlniri s-au derulat într-un salon de masaj
Cine e noua iubită a miliardarului Țiriac. Primele întâlniri s-au derulat într-un salon de masaj

Cine e noua iubită a miliardarului Țiriac. Primele întâlniri s-au derulat într-un salon de masaj

La 82 de ani, miliardarul Ion Țiriac nu și-a pierdut apetitul pentru femeile frumoase și tinere, iar ultima dovadă în acest sens o reprezintă o brunetă misterioasă alături de care omul de afaceri a fost surprins recent.

Conform surselor jurnaliștilor de la mediaflux.ro, Ion Țiriac se iubește de 3 ani cu tânăra. Cei doi s-ar fi cunoscut chiar la Stejarii Country Club, conceput ca o inversare a faimosului Central Park și ca o legătură între mediul înconjurator și dezvoltare.

Acolo lucra Teodora înainte să devină iubita lui Țiriac. Ea era o angajată apreciată atât de colegi, cât și de clienții care veneau pentru relaxare în clubul de lângă pădurea Băneasa.

„Client în propriul club, Țiriac a cunoscut-o pe Teodora la un masaj și i-a plăcut atât de mult, încât au început să se vadă mai des și în afara orelor de program ale domnișoarei. În scurt timp, relația a luat o turnură mai serioasă, Teodora fiind nevoită să renunțe la locul de muncă.

În imagini vedem că Țiriac se comportă ca un domn cu ea, sunt inclusiv escortați și păziți de echipa lui de bodyguarzi″, arată sursa citată.

Țiriac

Cum iubea Ion Țiriac la începutul anilor 1990

Dacă ținem cont de ceea ce a dezvăluit o fostă iubită de-ale miliardarului în urmă cu doar câteva zile, se pare că relația cu Teodora reprezintă ceva serios pentru omul de afaceri. De altfel, se pare că Țiriac are o slăbiciune pentru brunete.

Amintim că Adriana Ikim, fosta iubită a bogătașului la începutul anilor 1990, a publicat un volum în care s-a referit la felul în care se comporta Ion Țiriac cu ea.

„El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj.

Are o mică capacitate de iubire. Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopţile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu”, a punctat Adriana Ikim.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: