Evenimentul Zilei > Monden > Cindy Crawford refuză să îmbătrânească. Imaginile cu ea la 53 de ani îţi taie răsuflarea. Foto în articol
Cindy Crawford refuză să îmbătrânească. Imaginile cu ea la 53 de ani îţi taie răsuflarea. Foto în articol

Cindy Crawford refuză să îmbătrânească. Imaginile cu ea la 53 de ani îţi taie răsuflarea. Foto în articol

Una din celebrele figuri iconice ale anilor '90 în modeling, publică pe Instagram o fotografie care-ţi taie respiraţia. Nu există nicio diferenţă faţă de bomba în bikini din urmă cu câteva decenii.
Icoana modei născută în Ilinois a dezlănţuit o furtună  de comentarii de apreciere pe pagina sa de Instagram cu o poză în care-şi arăta corpul său parcă sculptat,  într-un costum de baie din două piese. Şi-a accesorizat ţinuta de plajă cu o pălărie de paie şi o pereche de ochelari tip aviator pe marginea unui lac încă neidentificat.
„Puţină lumină pe lac”, a scris Cindy pe social media.
Pe urmele lui Cindy Crawford se află cei doi fii: Kaia, de 17 ani şi Presley Gerber – lansându-se deja în industria modei. Cindy este căsătorită cu omul de afaceri Rande Gerber, faimos fiindcă a fondat marca „Tequila Casamigos” împreună cu George Clooney şi Mike Meldman. Cindy s-a căsătorit cu Gerber în 1998, la trei ani după ce a încheiat căsnicia sa cu faimosul actor Richard Gere.
Richard, 69 de ani, este în prezent căsătorit cu publicista spaniolă de 36 de ani, Alejandra Silva. Este a treia sa soţie care i-a dăruit deja un băiat de 6 luni, Alejandro.
Poza prezentată de Cindy soseşte la o săptămână şi jumătate după ce TMZ a dezvăluit că fiul său Presley a ajuns la un acord în privinţa cazului său DUI (Driving under the influence), fiind prins la volan sub influenţa alcoolului. 

Acesta va face două zile pe săptămână muncă în serviciul comunităţii şi va suporta 3 ani de libertate supravegheată.
Supermodel: Cindy Crawford, în vârstă de 53 de ani, a dovedit în această zi de miercuri că este încă la fiecare centimetru cu bomba de bikini în care a fost în urmă cu zeci de ani
Știe cum să rămână ocupat: Vedeta lucrează pe o linie de frumusețe și încă modele; în 2015 a lansat cartea Becoming
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.