Evenimentul Zilei > Horoscop > Cinci planete retrograde cu Marte în domiciliu, în Berbec. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Cinci planete retrograde cu Marte în domiciliu, în Berbec. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Cinci planete retrograde cu Marte în domiciliu, în Berbec. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Te îngrijorează o situaţie, o problemă, ba nici la muncă treburile nu merg prea bine. Totuşi, stelele îţi şoptesc să ai încredere, viitorul îţi este favorabil, vine norocul bun şi pe la tine!

  29 iunie

Cinci planete retrograde cu Marte în domiciliu, în Berbec. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Pe 29 iunie s-au născut Antoine de Saint-Exupery, Oriana Fallaci, William Mayo, Giacomo Leopardi, Antonio Ruiz, Nicolae Bălcescu, Iacob Mureşianu, Paul Enigărescu, Mac Constantinescu.

În calendarul creştin ortodox este sărbătoare mare, cu roşu: Sf. Apostoli Petru şi Pavel.

Sf. Apostoli Petru şi Pavel, sărbătoare creştină suprapusă peste străbuna “înfrăţire cu lupii”, reper european din timpul demult apus al dolicocefalilor vânători şi poate şi, uneori, crescători de vite. Superstiţie: pistruiaţii trebuie neapărat să se spele pe faţă cu apă rece, la miezul nopţii, sub ameninţarea că altfel pistruii se vor înmulţi!

Despre Lupul Şchiop şi ai săi şase, ba nu, nouă Lupi de Foc v-am mai povestit, cu siguranţă, mereu și mereu, cam tot pe timpul acesta. De Petru şi Pavel, Paul, aflaţi de oriunde – varianta pentru public, care este și în manualul de religie de la școală. Adevărul, istoria spune cu totul altceva despre Petru Simon și Pavel, Paul, Saul. Poate când oi fi cu gândurile mai roz și o să caut prin vechi dosare. Cu toate că una caut, alta găsesc!

 

La Mulţi Ani! Celor cu numele, sau derivatele numelor celor mai importanţi continuatori ai Îvăţăturii lui Iisus.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE