Armata a sperat să folosească aceste lucruri în scopuri militare, dar anii de cercetare – între 1978 și 1995 – au dus și alte descoperiri uimitoare. Studiul le-a dat şansa de a vedea alte părți ale lumii și alte părți ale universului într-o anumită perioadă de timp.  Coordonatele furnizate corespund exact platourilor de pe Marte unde orașele ar fi putut prospera, dar au trecut milioane de ani înainte ca Homo-sapiens să fi condus Pământul.  Un cercetător extraterrestrial on-line a spus: "O civilizație ca a noastră a existat într-adevăr – vă puteți imagina ce s-ar întâmpla dacă această informație s-ar fi scurs afară?"

În 1976, sonda Viking a realizat o imagine a unei caracteristici geografice care a devenit cunoscută sub numele de "Fața de pe Marte". Unii ufologi erudiți susțin că "fața" este un monument străvechi sculptat de o civilizație străină, cu milioane de ani în urmă.

Proiectul Stargate al CIA și al Ministerului Apărării a fost întrerupt în 1995, însă recent un număr mare de documente clasificate au fost postate pe Internet. Proiectul Stargate a fost o unitate secretă a Armatei SUA înființată în 1978 în Fort Meade, Maryland. Proiectul a fost supravegheat până în 1987 de Lt. Frederick Holmes, asistent al generalului-maior Albert Stubblebine, apoi președinte al Institutului Monroe, notează Express.

Image: NASA:

mars flying saucer

Martian landscape