Bărbatul de 42 de ani, care locuieşte în Orleans, în sudul Braziliei, trebuie să îşi ţină mâna ascunsă pentru şase săptămâni, timp necesar pentru dezvoltarea ţesuturilor- Bărbatul va fi suspus apoi unei operaţii cu grefă de piele, notează Daily Mail.

Doctorul Boris Brandao, cel care a efectuat operaţia chirurgicală extrem de rară, a explicat: “Domnul Marrioti a suferit o rană extrem de gravă, care i-a lăsat piele doar pe palmă, expunându-i oasele şi tendoanele. Acesta este o rană extrem de delicată, iar singurul loc în care am putut să o plasăm a fost abdomenul. Fără această procedură, exista un risc extrem de mare de infectare”, a declarat acesta.
Bărbatul a declarat că se simte extrem de norocos, însă a recunoscut că este de ciudat să ştie că mâna sa este în abdomen, mai ales atunci când încearcă să mişte degetele. Chiar şi aşa, medicii au avertizat că e posibil ca să nu îi fie redate în totalitate toate funcţiile mâinii.

Nu este pentru prima dată când un doctor “ataşează” anumite părţi ale corpului în locuri ciudate. Medicii americani de la Spitalul Hopkins din Maryland au crescut o ureche în mâna unei paciente, în 2008.
Un an mai târziu, o fostă regina frumuseţii din Idaho, Jamile Hilton, a avut o parte din craniu cusut în abdomen pentru a-l păstra steril şi hrănit, în timp ce creierul său îşi revenea în urma unui traumatism cranian.