Chefi la cuțite, sezonul 7. Asta a fost marea surpriză. Jurații au recurs la un gest unic

Chefi la cuțite, sezonul 7. Asta a fost marea surpriză. Jurații au recurs la un gest unic

Noul sezon Chefi la Cuțite se anunță a fi cel mai spectaculos. Cel puțin din primele ediții, când jurații au fost nevoiți să acorde și cuțitul de aur. Nu doar unul, ci chiar două, iar asta unui singur concurent.

Alexandru Popa a demonstrat la Chefi la Cuțite că este un bucătar desăvârșit chiar dacă a avut un parcurs în viață atipic. Concurentul a venit să demonstreze că este un bucătar în adevăratul sens al cuvântului. Și ce este cel mai important, a și reușit.

Pasionat de desen, de motociclete și de numeroase alte lucruri, Alexandru a dezvăluit că dintre toate cel mai mult iubește bucătăria, locul unde „își dezlănțuie toți demonii și se simte precum un războinic”.

Cu un desert spectaculos numit Choco senses, o combinație inedită de texturi și arome, Alexadru Toma i-a făcut pe cei trei jurați de la Chefi la Cuțite să se încline în fața calităților acestuia.

Ne puteți urmări și pe Google News

A terminat Politehnica, s-a apucat de bucătărie, apoi a lucrat la Bursă, dar după o perioadă a ales să lucreze într-un pet shop, ca să se relaxeze. A devenit pizzer, apoi a decis să își deschidă o cofetărie, fiindcă s-a îndrăgostit de ciocolată! O viață de om în doar câțiva ani și un curaj amețitor de a face mereu ceva nou, notează A1.ro

 

„Ciocolata e senzațională, biscuitele e fabulos”, a mărturisit Scărlătescu, juratul Chefi la Cuțite.

„A fos un haos total, recunosc”, a zis Alexandru Popa despre preparatul său.

Dar apoi a venit verdictul: trei cuțite...și un cuțit de aur primit de la Sorin Bontea, dar și de la Florin Dumitrescu! Concurentul a decis totuși să facă echipă cu Bontea.

„Ești un băiat extrem de talentat, ai un plus în fața multora”, a mai declarat chef Florin Dumitrescu.