Evenimentul Zilei > Social > Ceva mai scârbos de atât nu se poate. Ce credeți că a găsit un client în mâncare? Amenzile curg după șocul suferit. FOTO
Ceva mai scârbos de atât nu se poate. Ce credeți că a găsit un client în mâncare? Amenzile curg după șocul suferit. FOTO

Ceva mai scârbos de atât nu se poate. Ce credeți că a găsit un client în mâncare? Amenzile curg după șocul suferit. FOTO

Un bărbat a avut parte de un şoc la un restaurant din Rovinari. În timp ce mușca dintr-un burger, acesta a găsit un bandaj plin de sânge în mâncare.

Bărbatul păgubit a postat imaginea pe social media, iar inspectorii OPC s-au autosesizat, demarând vineri dimineață un control la restaurant. După control au urmat un val de amenzi la restaurantul din Rovinari unde bucătarul și-a pierdut bandajul plin de sânge în mâncarea unui client.

Bucătarul şi-a pierdut bandajul de la deget în timp ce gătea

Imediat a mers la bucătar să-i arate ce a găsit în mâncare, iar acesta i-a povestit că are o rană la mână și atunci când a frământat coca a pierdut și bandajul pe care nu l-a mai găsit apoi.

Patroana restaurantului și-a prezentat scuze în fața clientului și i-a promis acestuia că-l va trimite pe bucătar să-și efectueze analizele pentru a se asigura că nu suferă de o boală transmisibilă prin sânge.

 Direcția Sanitar-Veterinară, amendă 10.000 de lei, DSP-ul amendă de 1.600, iar OPC 10.000 de lei.

Mai multe echipe de control au ajuns astăzi la restaurantul din Rovinari, unde s-a petrecut incidentul și după ce au plecat, au lăsat sancțiuni dure.

Cei de la Direcția de Sănătate Publică au aplicat o amendă în valoare de 1.600 de lei pentru lipsa triajului personalului la intrarea în tură. Adică, patronul restaurantului nu ar fi trebuit să îl primească la serviciu pe bucătar, având rana la mână.

Direcția Sanitar-Veterinară au aplicat amenzi în valoare de 10.000 de lei după ce au descoperit mai multe neregului de depozitare a alimentelor.

Iar inspectorii de la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor au mai dat o amendă de 10.000 de lei, după ce au găsit mai multe produse expirate.

Cum s-a întâmplat totul

Un tânăr din Gorj a avut surpriza neplăcută să găsească un bandaj în mâncarea pe care o comandase la un restaurant din orașul Rovinari.

Bărbatul susține că în momentul în care mânca dintr-o chiflă a găsit bandajul plin de sânge. Bucătarul spune că şi-a pierdut bandajul de la deget când gătea şi nu l-a mai găsit.

A mers la bucătar să-i arate ce a găsit în mâncare, iar acesta i-a povestit că are o rană la mână și atunci când a frământat coca a pierdut și bandajul pe care nu l-a mai găsit apoi, relatează Antena 3.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: