Evenimentul Zilei > Actualitate > Cercetători elveţieni: ATLANŢII veneau de pe Marte şi au făcut comerţ cu EGIPTENII | FOTO & VIDEO
Cercetători elveţieni: ATLANŢII veneau de pe Marte şi au făcut comerţ cu EGIPTENII | FOTO & VIDEO

Cercetători elveţieni: ATLANŢII veneau de pe Marte şi au făcut comerţ cu EGIPTENII | FOTO & VIDEO

Oamenii de știință din Elveția susțin că pot dovedi, fără urmă de îndoială, că orașul pierdut Atlantida se afla, de fapt, pe planeta Marte, și că astronauții au făcut comerț cu egiptenii o perioadă lungă de timp, potrivit Viral Post.

Mai mult decât atât, ei susțin că au dovezi potrivit cărora legendarul faraon Tut a murit într-un accident aerian, în care a fost implicată o navă cu echipaj extraterestru.
"Civilizația marțiană s-a autodistrus ori a fost nimicită de de un meteorit în vremea când Egiptul era în plină dezvoltare", a declarat dr. Stephan Weisz în fața mai multor jurnaliști aflați la Berna, în Elveția.

Cercetătorii elvețieni spun că civilizația respectivă a lăsat vestigii importante, atât pe planeta Marte, cât și pe Pământ. Astfel, roverele americane ar fi realizat o serie de fotografii în care se pot vedea ruinele unor temple pe suprafața planetei Marte.
"Piramidele egiptene și tehnica mumificării sunt cu siguranță rezultatele unor tehnologii extraterestre, în acest caz originare pe planeta Marte. Credem că atlanții le-au oferit egiptenilor aceste tehnologii în schimbul aurului", a mai precizat Weisz.
Cercetătorul elvețian a mai precizat că a ajuns la această concluzie după ce, împreună cu echipa sa, a reușit să descifreze un papirus egiptean, care descria o civilizație dezvoltată tehnologic, ce locuia în afara planetei, "în vastul ocean al spațiului". Papirusul respectiv face referire și la zborurile spațiale, amintind că extratereștii foloseau o navetă pentru a se deplasa de pe nava-mamă la suprafața terestră.
Însă, nu toți oamenii de știință împărtășesc opiniile cercetătorilor elvețieni. "Atlantida poate să fi fost colonia unei civilizații extraterestre, dar cu siguranță a fost aici, pe planeta noastră", consideră astronomul norvegian Elling Gade.
<iframe width="640" height="315" src="//www.youtube.com/embed/xH5nprNjfFY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: