Cântăreața de origine franceză nu se rușinează atunci când vine vorba să-și expună corpul, și nici nu are de ce. La 51 de ani, Celine Dion are un corp demn de invidiat. Cu siguranță multe doamne și domnișoare și-ar dori o asemenea siluetă.

Piesa vestimentară pe care Celine Dion a purtat-o duminică aducea mai degrabă cu un costum de baie, pe care cântăreața l-a acoperit oarecum cu un blazer supradimensionat în același ton cromatic.

În ultima perioadă, cântăreața s-a remarcat la diferite evenimente prin alegerile vestimentare extrem de provocatoare și îndrăznețe pe care le-a făcut, care purtau semnătura unor designeri celebri.

Într-un interviu pentru The Sun, Celine Dion le-a răspuns fanilor care o critică: „Dacă îmi place, nu vreau să vorbesc despre asta. Nu te deranja. Nu-mi face poze. Dacă îţi place, voi fi acolo. Dacă nu, lasă-mă în pace”. 

răspuns ferm că se simte bine în pielea ei şi este liberă să fie aşa cum vrea, chiar dacă a fost ceva mai îndrăzneaţă din punct de vedere vestimentar în ultimul timp, acest stil făcând-o să „se simtă sexy“, declarând că este mândră că şi-a schimbat stilul de la moartea soţului ei, René Angélil, în 2016. 

Vedeta a răspuns ferm că se simte bine în pielea ei şi că este liberă să fie aşa cum își dorește, chiar dacă a fost ceva mai îndrăzneaţă din punct de vedere vestimentar în ultimul timp, acest stil făcând-o să „se simtă sexy”.

„Modul în care obişnuiam să mă îmbrac înainte era mai conservator. Fac asta pentru mine. Vreau să fiu puternică, frumoasă, feminină, activă şi sexy. Vreau doar să fiu cea mai bună versiune a mea şi să fiu înconjurată, aşa cum soţul meu mereu m-a înconjurat, de cei mai buni oameni”, declara cântăreaţa.