Evenimentul Zilei > Monden > Celebru prezentator TV din România, umilit de fosta soție! Cât de indecent a pozat aceasta? – FOTO
Celebru prezentator TV din România, umilit de fosta soție! Cât de indecent a pozat aceasta? – FOTO

Celebru prezentator TV din România, umilit de fosta soție! Cât de indecent a pozat aceasta? – FOTO

Soția celebrului prezentator TV Mădălin Ionescu și-a înfierbântat fanii după ultima sa apariție. Nimeni nu se aștepta să o vadă în ipostaza asta.

Mihaela Coșerariu, fosta soție a celebrului Mădălin Ionescu este de nerecunoscut! Parcă și anii trec tot în favoarea ei, căci dacă ne luăm după aspectul său fizic, bruneta refuză să îmbătrânească și, de când a devenit PR-ul unui club de lux din Capitală, s-a schimbat complet, scrie Cancan.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu este de nerecunoscut! A ajuns PR-ul unui celebru club din Capitală și și-a schimbat viața radical. Deși nu oferă prea multe informații din punct de vedere personal, se pare că pe plan profesional, toate îi merg de minune. Mihaela Coșerariu a început să iubească viața de noapte și să pozeze din ce în ce mai sexy.

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost împreună nu mai puțin de 14 ani ani. Căsnicia celor doi a fost sortită eșecului, iar în anul 2011, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. În urma poveștii de iubire pe care au trăit-o au rezultat 2 copii, despre care Cristina Șișcanu mărturisește că pe Mihaela nu prea o interesează.