Evenimentul Zilei > Monden > Celebru cântăreț de manele, în stare gravă. A vrut să se trateze de COVID acasă, acum e intubat, la spital. ”Rugați-vă pentru el”
Celebru cântăreț de manele, în stare gravă. A vrut să se trateze de COVID acasă, acum e intubat, la spital. ”Rugați-vă pentru el”

Celebru cântăreț de manele, în stare gravă. A vrut să se trateze de COVID acasă, acum e intubat, la spital. ”Rugați-vă pentru el”

Petrică Cercel, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști din România, a ajuns în stare gravă la spital. Fiul lui; Ionuț Cercel, a făcut un apel disperat.

Petrică Cercel fost testat pozitiv cu coronavirus, însă a refuzat în primă fază să meargă la spital, crezând că totul va trece dacă se va trata acasă.

Starea lui însă s-a înrăutățit. Petrică Cercel a chemat ambulanța pentru a-l transporta la spital.

Este intubat și medicii l-au stabilizat

Fiul său, Ionuț Cercel, a făcut anunțul pe rețelele de socializare. El îi îndeamnă pe cunoscuți, dar și pe fani să se roage pentru ca tatăl lui să scape cu viață. Mai multe nume grele din industria muzicală i-au transmis mesaje de încurajare.

Petrică Cercel este internat într-o unitate medicală din Capitală, unde, potrivit informațiilor spynews.ro, medicii l-ar fi intubat și au făcut tot ce le-a stă în putință pentru a-l stabiliza.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel postat pe Facebook.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: