Invitată la o emisiune TV, Carmen Harra a explicat cât de importantă este gândirea și modul în care ne raportăm la bani, dar și cum putem atrage sume mari de bani în viețile noastre. 

„Banii sunt în formă energetică. Noi trebuie să generăm banii şi avem tot felul de modalităţi să-i atragem. Cuvintele au putere mare în Univers. În momentul în care noi spunem că vrem să avem tot ce ne dorim, energia materială se manifestă prin numere. Să nu vă fie frică să puneţi multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă şi rămâne, trebuie să conştientizăm.

Ne scriem nouă cecuri şi le vom primi. Noi manifestăm lucrurile din Univers. (…) Eu când am ajuns în America aveam 40 de dolari şi am ajuns la un moment dat la cineva bogat în casă şi am avut un şoc. Mi-am zis că pot şi eu să trăiesc aşa şi m-am gândit la ce talente am. Ne scriem aceste dorinţe pe cecuri care ni le adresăm nouă  şi îl ţinem în portmoneul nostru. În lumea în care trăim ne asociem cu numerele, cu culorile, cu vibraţiile. Fiţi atenţi cum gândiţi şi cum procesaţi lucrurile. Nu vă fie frică, credeţi în voi ca să puteţi să ajungeţi unde vreţi. Asociaţi lucrurile cu culorile. Verdele e culoarea banilor”, a spus Carmen Harra