Evenimentul Zilei > Actualitate > Celebra prezicătoare Baba Vanga a „citit” viitorul. Ce a lăsat cu limbă de moarte
Celebra prezicătoare Baba Vanga a „citit” viitorul. Ce a lăsat cu limbă de moarte

Celebra prezicătoare Baba Vanga a „citit” viitorul. Ce a lăsat cu limbă de moarte

Celebra prezicătoare oarbă Baba Vanga considerată sfântă de bulgari, a avut o ultimă rugăminte pe patul de moarte. Ea a „văzut” viitorul omenirii, unul destul de sumbru. 

 

Ore întregi petrecea în fața unei icoane făcătoare de minuni Baba Vanga, femeia care avea să-și prezică ziua în care va muri. Cu ultimele puteri, înainte de a-și da duhul, Baba Vanga le-a cerut oamenilor să fie mai buni și să-și păstreze credința. Este înmormântată într-o biserică pe care a construit-o cu bani de la oamenii cărora le-a „citit” viitorul.

Baba Vanga a prezis și viitorul omenirii, spunând că ”civilizațiile extraterestre ne vor învăța să trăim sub apă, după ce viața pe suprafața Pământului va deveni absolut imposibilă”. Este una dintre cele mai stranii profeții ale femeii care-și pierduse vederea pe când avea doar 12 ani.

Chiar înainte de a muri, clarvăzătoarea a povestit că, până în anul 2030, oamenii vor reuși să intre în contact cu alte civilizații dezvoltate și că până în 3797 Terra va deveni o planetă ostilă vieții. Tot atunci spunea că doar cei aleși vor avea dreptul de a părăsi Sistemul solar, continuându-și existența pe o altă planetă.

Baba Vanga a avertizat și că va veni o mare secetă, care va cuprinde o mare parte a globului pământesc. Urmează să se întâmple, conform prezicerii ei, până în anul 2070. A prezis și un război pe planeta Marte, care atunci va fi colonizată de oameni. Iar pământul se va cufunda în întuneric, după ce luna va fi lovită de o cometă. În următorii 90 de ani, viața pe Terra se va restrânge, a mai spus Baba Vanga.

Baba Vanga a avertizat, de asemenea, că până în 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsă de o seceta de lungă durată. În 3005, un razboi va izbucni pe planeta Marte, colonizată de oameni, iar în 3010, o cometa va lovi Luna, generând un uriaș nor de praf cosmic. Pământul se va cufunda în întuneric.

Astfel că, în următorii 90 de ani, viața pe Terra se va restrage considerabil.

Alte profeții ale Babei Vanga:

2043: Europa va fi transformată într-un califat islamic, cu capitală la Roma. Economia lumii va fi controlată de musulmani.

2066: Statele Unite vor utiliza armă climatică, în încercarea de a readuce Europa la creștinism.

2100: Un Soare artificial va lumina partea întunecată a Pământului.

2130: Omenirea va învață să trăiască sub apă.

2170: Seceta globală.

2201: Pe Pământ, temperaturile vor scădea e fondul reducerii activatatii solare.

2262: Planetele își vor modifică, treptat, orbitele.

3010: Pe Terra viață va dispărea, practic, dar omenirea va atinge un nivel de dezvoltare care îi va permite să „se mute” într-un alt sistem planetar.