Evenimentul Zilei > Social > Cele mai tari „partide”: Poziţii fierbinţi pentru 2015. Cum sunt influenţate zodiile LA PAT
Cele mai tari „partide”: Poziţii fierbinţi pentru 2015. Cum sunt influenţate zodiile LA PAT

Cele mai tari „partide”: Poziţii fierbinţi pentru 2015. Cum sunt influenţate zodiile LA PAT

Specialiştii în astrologie subliniază că Marte influenţează viaţa sexuală, dar şi poziţia Soarelui pe harta astrologică.

Astfel, se pare că anul 2015 va aduce cele mai tari partide de sex. Potrivit lyla.ro, avem următoarele poziţii sexuale în funcţie de zodie.

 

Semnele de aer: Nativii din Gemeni, Balanţă şi Vărsator sunt cei mai instabili amanţi din punct de vedere zodiacal. Pentru ei fantezia joaca un rol extraordinar de important în relaţia sexuală iar asta se vede în pat. Unde nativii acestor zodii vor fi predispuşi la a adopta cele mai imaginative poziţii posibile.

Pentru semnele de aer sunt recomandate poziţii care cer ca unul dintre parteneri să stea deasupra celuilalt, fără ca unul să se poata uita la faţa celuilalt şi care invită la puţină aventură.

Doză de sportivitate

Semnele de pământ: Taurul, Fecioara şi Capricornul sunt amanţi senzuali. Reprezentanţii nici unei alte zodii nu se implică atat de mult in momentul actului sexual. Practic nativii acestor zodii preferă poziţiile ce necesită o oarecare doză de sportivitate din partea partenerilor.

Pentru cei născuţi în una din aceste zodii, o poziţie ideală este cea verticală. Potrivit specialiştilor, poziţia aceasta nu numai ca va oferi un grad de noutate dar, datorită aşezării celor doi parteneri, experienţa sexuală în sine va fi grozavă.

Semnele de apă: Reprezentantii zodiilor Scorpion, Peşti şi Rac au o sexualitate deosebit de dezvoltată. Cele trei zodii au în comun dorinţa de conexiune emoţională prin intermediul plăcerii carnale. Se poate spune chiar, că zodiile de apă vor să atingă perfecţiunea în dormitor. Cea mai buna poziţie pentru 2015, în cazul lor, este “misionarul”! Clasică şi eficientă.

Semnele de foc: Pentru Berbeci, Lei şi Sagetatori poziţiile ideale pot fi cea în care femeia stă în genunchi, sau cea în care femeia stă deasupra. Oricum, ca un revers al medaliei, Săgetatorul este posibil să accepte o inversare, lăsându-se dominat uneori. În orice caz, o combinaţie a acestor două poziţii va avea cu siguranţă succes.