Evenimentul Zilei > Monden > Cele mai tari bârfe şi curiozităţi despre Regină şi Meghan
Cele mai tari bârfe şi curiozităţi despre Regină şi Meghan

Cele mai tari bârfe şi curiozităţi despre Regină şi Meghan

Nu este zi să nu aflăm noutăţi, bârfe și curiozitate despre Regină şi Meghan.

Dacă vreţi să aflaţi cum călătorește Regina, ce a făcut Meghan la curte şi multe alte ciudăţenii, acum este momentul.

Cine este cea mai frumoasă regală?

Este o tradiţie deja să se vorbească despre cele mai frumose personaje de la Curţile Regale. Conform unei „scheme”, care ține cont de proporțiile feței, cea mai frumoasă prințesă  care a existat vreodată ar fi Lady Diana. Criteriul urmat în clasificare se bazează pe „Beauty Phi”: coeficientul de frumusețe prin care, de exemplu, se analizează distanța ochilor și dimensiunea buzelor. Lady Diana, conform studiului realizat, are un Beauty Phi de 89,1%. Pe podium, după Prințesa de Țara Galilor, o găsim pe Rania Iordaniei și, respectiv, pe Grace Kelly, pe locul al doilea și al treilea. Cu toate acestea, între Kate și Meghan, cea mai fascinantă ar fi Meghan. Nimic care să se plângă de baza științifică a studiului, dar poate că frumusețea este ceva mai mult decât un număr sau o formulă matematică.

Regina şi prinţul Charle călătoresc totdeauna cu sângele lor dar şi cu câteva sticle cu băutura preferată

Pandemia de coronavirus a schimbat multe în viaţa noastră, inclusiv modul în care trebuie să călătorim. Este valabil și pentru regalitatea din întreaga lume. Tururile regale sunt totuși puțin mai complicate de organizat. S-ar putea să știți că prințul Charles și regina Elisabeta își poartă întotdeauna o geantă cu sângele în valiză pentru situații de urgență, dar ceea ce s-ar putea să ignorați este că sângele nu este singurul lichid pe care îl duce familia regală. De fapt, Carlo și Camilla călătoresc cu sticle cu băuturile lor preferate, dar o fac dintr-un motiv serios: pentru a preveni otrăvirea. Nu este o ipoteză exagerată. Dacă otrăvirea este protagonistul mortal al multor thriller-uri de Agatha Christie (și multe altele), trebuie să existe un motiv şi la ei.

Ce face Meghan ca femeie „liberă”?

Meghan Markle este cea mai mediatizată persoană din lume. Ducesa de Sussex este conștientă de viața ei privilegiată, dar și foarte expusă și a ales să nu mai citească comentariile negative, să „nu le vadă și să scape de toate acestea pentru a se concentra … pe partea mai înălțătoare și plină de speranță”. Gândul a fost împărtășit, dar Meghan, deși știe să se joace cu controversele, începe să devină repetitivă. Deocamdată se aşteaptă cu nerăbdare noile proiecte cu  „viziune” care, deocamdată, se lasă aşteptate.

Cu cine seamănă Kate?

În noul videoclip al lui Kate MiddletonDaily Mail a observat o asemănare ciudată. Ducesa de Cambridge a avut o apariție surpriză în filmările premiate la Wildlife Photographer of the Year din 2020,  de la Muzeul de Istorie Naturală din Londra. Experții, totuși, au remarcat ceva ciudat: din acel costum cu epoleții Alexander McQueen și cu atitudinea rece, și-ar aminti de ticăloasa Alexis din seria Dinasty. Cei mai tineri nu își vor aminti acest personaj celebru, foarte rău al anilor optzeci.

Chiar este atât de insuportabilă Meghan?

La Palatul Buckingham, unii membri ai personalului au urât-o pe Meghan Markle, spune Robert Lacey, care își lansează cartea mult aşteptată „Bătălia fraților”. Ducesa nu era o femeie manipulabilă și acest lucru i-ar fi supărat pe unii d ela Curte.

„La început au crezut că Harry se va căsători cu o fată bună pe nume Annabel sau Henrietta și apoi se va duce să locuiască la ţară…”, explică Lacey și adaugă: „Dar nu așa a mers, nimeni nu se aștepta la o astfel de bombă. De fapt, când Meghan a ajuns în familia regală, majoritatea personalului nu știa cum să se apropie și să se comporte. Astfel, încetul cu încetul, au apărut și au crescut ostilitățile personale, adesea reciproce”. Biograful o include şi pe regina Elisabeta, pentru că nu ar fi rezolvat situația în timp util. Poate… dar chiar și Harry și Meghan, care sperau să profite de viața regală în tignă și de viața de cetățeni privați…nu sunt tocmai acei miei albi.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: