Evenimentul Zilei > Monden > Cele mai sexy look-uri de la New York Fashion Week. Video, galerie foto
Cele mai sexy look-uri de la New York Fashion Week. Video, galerie foto

Cele mai sexy look-uri de la New York Fashion Week. Video, galerie foto

Unul dintre cele mai importante show-uri de modă este de departe cel de la New York. Aici au putut fi admirate de la supermodelul Gigi Hadid la Lisa Rinna, Rihanna, Paris Hilton sau Irina Shayk.

New York Fashion Week 2019 a avut parte de o participare serioasă de top modele, actriţe, cântăreţe şi alte personalităţi din diverse domenii.  Iată câteva dintre cele mai tari apariţii: Elsa Hosk, Keke Palmer, Shanina Shayk, Gigi Hadid, Karolína Kurková , Kaia Gerber, Candice Swanepoel, Irina Shayk, Bella Hadid, Teddi Mellencamp , Paris Hilton, Lisa Rinna.

Nici vedetele din domeniul muzicii precum Rihanna ori celebre actriţe nu s-au lăsat mai prejos venind la New York Fashion Week, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, în ţinute la fel de îndrăzneţe ca cele prezentate pe marele podium care dă startul tendinţelor pentru anul viitor.

Cântăreața Rihanna a declarat că ultima sa colecție „Savage X Fenty” este proiectată de o femeie pentru femei. Mai mult, show-ul prezentat de ea la New York Fashion Week, a fost cel mai discutat în oraş.  Video cu un moment din grandiosul show puteţi viziona AICI.

Rihanna
Rihanna vrea ca femeile să se simtă „mai sexy” în ultima sa colecție
Paris Hilton
Imagini pentru New York Fashion Week 2019 Paris Hilton
Irina Shayk
Imagine similară