Cele mai scumpe VIRGINE din lume. Printre ele e şi o româncă | GALERIE FOTO

Cele mai scumpe VIRGINE din lume. Printre ele e şi o româncă | GALERIE FOTO

Multe fete preferă să-şi păstreze virginitatea cu bărbatul mult iubit, însă altele au o altă soluţie în ceea ce priveşte acest lucru. Şi dacă primesc bani e cu atât mai bine. vă prezentăm cele mai scumpe virgine din lume. Pe cât s-au vândut fetele.

VEZI GALERIA FOTO CU FETELE CARE ŞI-AU VÂNDUT VIRGINITATEA 1. În 2004, Cathy Cobblerso, atunci în vârstă de 24 de ani, din Texas, şi-a vândut virginitatea pentru suma fabuloasă de 100,000 de dolari. 2. În 2004, Rosie Reid, atunci în vârstă de 18 ani, din Londra, s-a vândut unui bărbat de 44 de ani, divorţat, pe suma de 8,400 de euro. A fost prima experienţă sexuală cu un bărbat pentru Rosie, care era lesbiană. 3. În 2005, Graciela Yataco, atunci de 18 ani, model în Peru, avea nevoie de bani pentru spitalizarea mamei sale, care era grav bolnavă. Tânăra s-a văzut nevoită să-şi vândă virginitatea pe suma de 1,300,000 de dolari. 4. În 2008, Natalie Dylan, atunci de 22 de ani, şi-a vândut virginitatea pe suma de 3.7 de dolari. 5. În 2009, Alina Percea, atunci de 18 ani, de naţionalitate română, şi-a vândut virginitatea cu 8800 de euro unui italian, în vârstă de 45 de ani, care i-a plătit şi drumul până în Italia. 6. În 2009, Raffaella Fico, atunci de 20 de ani, fotomodel de succes în Italia şi concurentă a show-uklui Big Brother din 2008, s-a vândut pentru suma ed 1.8 milioane de euro, pentru a-şi cumpăra o casă în Italia. 7. În 2010, o studentă săracă din Noua Zeeleandă, s-a vândut pe 23 de mii de dolari penutr a avea bani de cărţi. 8. În 2012, Catarina Migliorini, atunci de 20 de ani, studentă în Brazilia, şi-a vândut virinitatea pe 780 de mii de dolari. Ea a pus un anunţ pe internet. Ea a avut primul contact sexual cu un bărbat din Japonia, căruia i-a spus că nu e prostituată.

ARTICOLE POPULARE: Vezi GALERIA FOTO cu opt cele mai psihedelice peisaje din lume VEZI GALERIE FOTO CU CEI CARE AU CREZUT CĂ SUNT DUMNEZEU VEZI GALERIA FOTO CU FEMEILE CARE AU DEVENIT BĂRBAŢI VEZI GALERIA FOTO CU VEDETELE LA BĂTRÂNEŢE VEZI GALERIE FOTO CU IMAGINILE DIN CONCURS VEZI GALERIA FOTO CU LOCUINTELE VEDETELOR Vezi GALERIA FOTO cu rănile pe care cele două le-au avut după atac Vezi GALERIE FOTO cu momentul în care o femeie a născut pe stradă GALERIE FOTO cu cele mai nereuşite fotografii modificate în photoshop Vezi o GALERIE FOTO cu cele mai ciudate locuri în care tinerii au ales să facă sex Vezi aici GALERIA FOTO cu motănelul ale cărui lăbuţe din faţă au fost secţionate Vezi aici o GALERIE FOTO cu noul aspect al lui Britney Spears Vezi GALERIA FOTO cu pustnicii din Rusia Vezi aici GALERIA FOTO cu femeia care ducea fetiţe de 12 ani la produs TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Vladimir Putin a avut o convorbire la telefon cu Barack Obama: Îmi rezerv dreptul să apăr interesele Rusiei în Crimeea și estul Ucrainei | VIDEO
  • Traian Băsescu: "Nu-l mai desemnez pentru nimic în lume pe Ponta premier. REPLICA lui Ponta: ”Merg marţi în Parlament. Vom avea un nou guvern”
  • EUROVISION 2014. Paula Seling si Ovi ne vor reprezenta la Eurovision 2014! Ce sanse avem la Copenhaga?

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • TOP ZECE bărbaţi superbi care s-au născut femei | FOTO
  • FOTO Copil de 13 ani UCIS de un câine. "Băiatul meu. Doamne, de ce?"
  • IMAGINI ŞOCANTE! Descoperire uluitoare a medicilor în creierul unui bebeluş de patru luni

Ne puteți urmări și pe Google News