Chipsurile sunt unele din cele mai blamate alimente. Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor dezvăluie care sunt cele mai nocive mărci de chipsuri de pe piaţă, în urma unui studiu privind conţinutul şi numărul de conservanţi şi coloranţi.
Pe primul loc în topul celor mai nocive mărci de chipsuri, cu 7 E-uri, sunt următoarele produse:
- Pringles Xtreme Exploding Chees&Chilli
- Pringles Sour Cream&Onion
- Pringles Cheesy Cheese
- Lays Ierburi
6 E-uri au fost găsite la următoarele mărci:
- Pringles Xtreme Flaming Chilli Sauce
- Doritos Nacho Cheese
5 E-uri au:
- Soltino Smântână şi Ceapă
- Soltino Şuncă
- Star Ruffles Barbeque
- Pringles Away Smoking Ribs
4 E-uri au:
- Star Pui
3 E-uri au mărcile:
- Chio Exxtrachips
- Doritos Hot Corn
- Chio Tortilla Chips
2 E-uri au următoarele mărci:
- Soltino cu ardei, Chio cu Smântână şi ceapă
- Lays cu Castraveţi muraţi
- Ruffles Heinz Ketchup
- Chio Premium Moments
Un singur "E" au găsit inspectorii la marca Chio Paprica.